Πολιτικη & Οικονομια

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σύσκεψη εργασίας με παραγωγικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370205-764665.jpg
EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχει σύσκεψη εργασίας με τους παραγωγικούς - εξαγωγικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης, καθώς και με τα Επιμελητήρια της Βορείου Ελλάδας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί στις 10:30 με τους παραγωγικούς φορείς και στις 13:30 με τους επιστημονικούς φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας.

Στις 17:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τα σωματεία των εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», που πραγματοποιεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα μας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ακρίβεια δεν μπαίνει σε κάθε νοικοκυριό από την ίδια πόρτα
Η ακρίβεια δεν μπαίνει σε κάθε νοικοκυριό από την ίδια πόρτα

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν σχεδόν ίδιο πληθωρισμό για τα φτωχότερα και τα πλουσιότερα νοικοκυριά, αλλά διαφορετικές πηγές πίεσης και πολύ άνισα περιθώρια αντοχής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY