Πολιτικη & Οικονομια

Κ. Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας έχασε την ευκαιρία του

«Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι εκλογές, αλλά και να κυβερνήσουμε καλά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355251-736343.jpg

Το τέταρτο μνημόνιο εγκλωβίζει τη χώρα σε μία διαρκή λιτότητα, επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στην Αίγινα. Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι ο πρωθυπουργός «είχε την ευκαιρία του, αλλά την έχασε, καθώς κανείς δεν πιστεύει ότι αυτός είναι ο πολιτικός που θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση». Αντίθετα, συνέχισε, «μας βάζει πιο βαθιά στην κρίση, μας βάζει πιο βαθιά στα μνημόνια».

Ο Κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ν.Δ. μπορεί να οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση και υποστήριξε ότι η κοινωνία δεν πρέπει να εγκλωβιστεί σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας, διχασμού, μιζέριας και ηττοπάθειας. Στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύτηκε ότι η Ν.Δ. δε θα αρκεστεί μόνο στη σκληρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης, αλλά θα εργαστεί για να παρουσιάσει το πρόγραμμά της και έναν ρεαλιστικό χάρτη εξόδου από την κρίση.

«Δεν μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίσουμε τις εκλογές, μας ενδιαφέρει να κυβερνήσουμε καλά και να είμαστε εμείς η κυβέρνηση, η οποία θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια» πρόσθεσε.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ