- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Νίκος Ξυδάκης απάντησε στη ΝΔ –όχι όμως και στον Διονύση Τσακνή
Παραμένει ασχολίαστη η επιστολή του προέδρου της ΕΡΤ
«Πριν παίξουν το παιχνίδι της παραπληροφόρησης, ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες που έχουν για το μαύρο στην ΕΡΤ το καλοκαίρι του 2013, το πάρτι των θαλασσοδανείων εις βάρος των μετόχων των τραπεζών και της επιχειρηματικότητας, την απαξίωση της δημόσιας τηλεόρασης και τη συμβολή τους, έμμεση και άμεση, στην κρίση που μαστίζει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια».
Αυτό αναφέρει ο Νίκος Ξυδάκης απαντώντας στη ΝΔ και τα σχόλιά της για τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση της ΕΡΤ.
«Τα δάκρυά τους για την ΕΡΤ, που παλεύει να σταθεί στα πόδια της, δεν τα πιστεύει κανείς», συνεχίζει και καταλήγει: «Όσο για τη δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας, του λάιφστάιλ, της δολοφονίας προσωπικοτήτων και της εκτέλεσης συμβολαίων, στην οποία αναφέρθηκα στο φόρουμ εκτενώς, και αποκλειστικά σε αυτήν, κανείς χαρακτηρισμός δεν είναι ανοίκειος. Η δική μας αγωνία ταυτίζεται με την αγωνία όλων των άλλων, των πολλών πραγματικών δημοσιογράφων στα ΜΜΕ, για την επαγγελματική τους αξιοπρέπεια, τους όρους υγιούς αναπαραγωγής τους, και τη συμβολή τους στη λειτουργία της δημοκρατίας».
Στις δηλώσεις Ξυδάκη αντέδρασε νωρίτερα με σκληρή γλώσσα και ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, του οποίου η επιστολή ωστόσο παραμένει ασχολίαστη από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσωποποιημένες υπηρεσίες και ασφαλής επικοινωνία πολίτη–Δημοσίου
Η ποιότητα μιας δημοκρατίας δεν κρίνεται μόνο από τις προθέσεις των κυβερνώντων, αλλά κυρίως από την ανθεκτικότητα των θεσμών της.
H πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αρνείται κατηγορηματική ότι υπήρξε εργαζόμενη του κόμματος
Τι αναφέρει η συγγραφέας του βιβλίου «Μάτι, 23 Ιουλίου 2018»
Η απάντηση του Σταύρου Παπασταύρου
Νέα στρατηγική με αιχμή την τεχνολογία, τις κάμερες και τις παρεμβάσεις στις υποδομές
«Μόνο εμείς έχουμε σχέδιο, ενημερωθείτε για το έργο μας και να το υπερασπίζεστε»
Η νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ αλλάζει τους όρους της συζήτησης: η ρύπανση από πλαστικό δεν είναι περιβαλλοντικό ζήτημα. Είναι οικονομικό.
Αφρομή η ανάρτηση της ΕΛΑΣ για τα χρέη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
«Αναβαθμίζουμε ένα κρίσιμο τμήμα του οδικού δικτύου», τόνισε ο Περιφερειάρχης Αττικής
«Το νομοσχέδιο διατηρεί τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού και ενισχύει τον ρόλο της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ»
Πράσινο φως από το δημοτικό συμβούλιο για τη δημιουργία πνεύμονα πρασίνου στη ΔΕΘ
Για παραποίηση των λεγομένων της κάνει λόγο η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Μπαίνει τέλος σε μια εκκρεμότητα 23 ετών με τη σταδιακή αδειοδότηση ανά περιφέρεια
Η Βουλιαγμένη δεν ανήκει πια στους κατοίκους της. Ανήκει ολοένα και περισσότερο σε μια παγκόσμια αγορά ακινήτων, όπου η αξία της γης μετρά περισσότερο από την αξία της κοινότητας.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε προσοχή από όλους για τα επόμενα 24ωρα
Το νέο πακέτο παρεμβάσεων για το στεγαστικό
Η δήλωση του πρωθυπουργού για τα τραγικά περιστατικά σε Γύθειο και Ρέθυμνο
Η απάντησή του για το επεισόδιο στη Λήμνο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.