Πολιτικη & Οικονομια

Η ΝΔ απαντά στην «ανάσταση» του Τσακαλώτου: Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ελληνικά

«Πόλεμος» για την «εξαφάνιση» κι «επανεμφάνιση» του υπουργού μετά το Eurogroup

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
341625-710431.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει όπως όλα δείχνουν μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός σχολίασε το πρωί της Πέμπτης με καυστικό τρόπο τις διαρροές κύκλων της Νέας Δημοκρατίας περί «εξαφάνισής» του μετά το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου, σχολιάζοντας με περίσσια ειρωνεία:  «Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές». Σημειώνεται ότι ο σπουδαίος Αμερικανός συγγραφέας Μαρκ Τουέιν απάντησε με αυτή τη φράση, όταν το 1897 μια βρετανική εφημερίδα έγραψε ολόκληρο επικήδειο για τον υποτιθέμενο θάνατό του.

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία προέβη στην εξής σκληρή ανακοίνωση:

Ο κ. Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά.

 

Του επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, το ερώτημα για ποιο λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας.

Στο «παιχνίδι» μπήκε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας ο οποίος απάντησε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο μέσω Tweet: «Αφού αρέσει στον κ.Τσακαλώτο ο Μαρκ Τουέιν, ας διαβάσει και αυτή τη ρήση του: "Όταν έχεις αμφιβολίες, πες την αλήθεια". #tsakalotos #Eurogroup».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιερρακάκης για την Έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα: «Εξαιρετικά θετική αποτίμηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας
Πιερρακάκης για την Έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα: Εξαιρετικά θετική αποτίμηση της πορείας της ελληνικής οικονομίας

«Η χώρα είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στο κλίμα διεθνούς αστάθειας», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup

kwnstantopoulou-flwridhs
Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Φλωρίδη: «Ψευταράς υπουργός, να παραιτηθεί και να γράψει μύθους και ανέκδοτα»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY