- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τους σκορπίσαμε
Οι Άγγελος Τσέκερης και Γιώργος Κυρίτσης περιγράφουν με κομμένη την ανάσα την νέα εποποιϊα στο παγωμένο Νταβός
Σφοδρή επίθεση εναντίον των κερδοσκόπων εξαπέλυσε ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Νταβός. Μη με ζορίζετε γιατί θα αρχίσω να πετάω τον κόσμο στους δρόμους, δήλωσε σε αυστηρό ύφος ο κ. Παπανδρέου, ενώ απείλησε ότι αν συνεχιστούν οι κερδοσκοπικές πιέσεις είναι αποφασισμένος να κλείσει τα ασφαλιστικά ταμεία. Πανικόβλητοι οι εκπρόσωποι των αγορών έσπευσαν στην καφετέρια, όπου παρέμειναν κοιτάζοντας απλανώς το αλπικό τοπίο από την τζαμαρία.
Ενδεικτική της πίεσης που υφίσταται η χώρα μας ήταν η συνέντευξη Παπανδρέου στους Φαϊνάνσιαλ Τάιμς στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι μόνο η καλή φυσική κατάσταση του πρωθυπουργού απέτρεψε την επιβολή πρόσθετων έκτακτων μέτρων, καθώς κατόρθωσε να φτάσει πρώτος στην ταράτσα και να κλειδώσει την πόρτα πίσω του. Οι Φαϊνάνσιαλ Τάιμς θεωρούνται η πιο έγκυρη οικονομική εφημερίδα, καθώς προέβλεψαν την κατάρρευση της Λίμαν Μπράδερς τουλάχιστον δύο εβδομάδες αφού ανακοινώθηκε, ενώ στο παρελθόν έχουν δημοσιεύσει και ατράνταχτα στοιχεία για τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ.
Επεισόδιο σημειώθηκε επίσης και όταν στελέχη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας επιτέθηκαν με χιονόμπαλες στον υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, με αποτέλεσμα το επιτόκιο δανεισμού της χώρας να εκτιναχθεί στις 6,5 μονάδες. Αργότερα ο κ. Παπακωνσταντίνου βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο των αγορών, όταν έπεσε η μπουκίτσα του μέσα στο φοντί. Ωστόσο, θετικά λειτούργησε η δήλωση στήριξης της ελληνικής οικονομίας που έκανε ο κ. Αλμούνια στο τελεφερίκ του χιονοδρομικού κέντρου, τρίβοντας τα χέρια και βγάζοντας υδρατμούς από το στόμα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αν κάποιος κρύβεται και δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, σίγουρα αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
Η συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη
Τι δείχνουν τα νεότερα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, όλες οι αλλαγές
Όταν οι πρώην σύντροφοι θυμούνται τι πίστευαν για τον αρχηγό τους, αφού έχουν ήδη αποχωρήσει
Όσα είχε αναφέρει σε επιστολή της
Τι έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Σε δύο φάσεις η νέα επέκταση, όλο το χρονοδιάγραμμα
The horror, the horror...
Τι σηματοδοτεί η επιλογή του για τη θέση
Περίπου 700.000 σπίτια παραμένουν κλειστά και μια αγορά που μοιάζει να λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο
Στις 10 Ιουνίου η συνεδρίαση εκλογής
«Συνεχίζω να παλεύω για όσα πιστεύω» δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ
Αναδιαμορφώνεται η πολιτική σκηνή μετά την εμφάνιση των δύο νέων κομμάτων
«Η κυβέρνηση δεν συζητάει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης», διαβεβαίωσε η υπουργός
Τα δρομολόγια έχουν ανασταλεί εδώ και μήνες
Η Ανεξάρτητη Αρχή ξεπέρασε τους ετήσιους στόχους της για τρίτη συνεχή χρονιά - Περισσότερες από 19.000 κυρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.