- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Επεκράτησαν οι δυνάμεις της προόδου
Σε μια νέα ιστορική περίοδο ελευθερίας και δημοκρατίας μπαίνει η Λιβύη, μετα την εξουδετέρωση και των τελευταίων θυλάκων αντίστασης του παλιού καθεστώτος.
Σε μια νέα ιστορική περίοδο ελευθερίας και δημοκρατίας μπαίνει η Λιβύη, μετα την εξουδετέρωση και των τελευταίων θυλάκων αντίστασης του παλιού καθεστώτος.
Η νεά εποχή ξεκίνησε με μαζικές εκτελέσεις αμάχων, γεγονός που δυτικοί κύκλοι καταδίκασαν ως ψιλοατυχές και κάπως κακόγουστο.
Ο Μουαμάρ Καντάφι συνελήφθη τραυματισμένος και λιντσαρίστηκε μετά από σκληρή μάχη σώμα με σώμα, αφού προηγουμένως είχε δεθεί χειροπόδαρα και παρά το γεγονός ότι είχε φροντίσει να αυτοπυροβοληθεί δύο φορές στην πλάτη.
Βίντεο που δείχνει αντικαθεστωτικούς μαχητές να παίζουν μπάλα με το κεφάλι του απο καθαρή θέση οφσάιντ προκάλεσε έρευνα, ενώ το Προσωρινό Επαναστατικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε ότι το πτώμα του θα έχει όλα τα νόμιμα δικαιώματα, και ιδιαίτερα αυτό της τετραήμερης έκθεσης σε τσιγκέλι κρεοπωλείου, πριν ταφεί σε ανοιχτό λάκκο κάπου στην έρημο με τιμές πρώην κολλητού εν δυσμενεία.
Στη Λιβύη ισχύει από τις αρχές της εβδομάδας ο ισλαμικός νόμος για όλους εκτός από τα πετρέλαια, για τα οποία ισχύει ο νόμος της ελεύθερης αγοράς. Η είδηση αυτή προκάλεσε εκδηλώσεις ενθουσιασμού στα πετρελαϊκά κοιτάσματα της χώρας, τα οποία πλημμύρισαν τους δρόμους περιμένοντας τους ξένους επενδυτές.
Εκπρόσωπος των συμμαχικών δυνάμεων δήλωσε ότι το κόστος των οκτάμηνων επιχειρήσεων θα επιβαρύνει τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, πράγμα που δίνει στην κυβέρνηση τη δυνατότητα νέων περικοπών στις βασικές συντάξεις του ΙΚΑ.
Αντί στεφάνων η οικογένεια Καντάφι ζήτησε τα χρήματα να κατατεθούν στη Σοσιαλιστική Διεθνή, της οποίας ο μακαρίτης υπήρξε πρωτεργάτης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Πρόταση συμβιβασμού για τη Γάζα, στήριξη σε Δανία–Γροιλανδία και μήνυμα εκτόνωσης στις ευρωατλαντικές σχέσεις
Στο 16% το προβάδισμα, στο 50% η δημοφιλία Καρυστιανού
Με αφορμή φερόμενες πωλήσεις ακινήτων σε Βούλγαρους επενδυτές
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε για τεχνική λύση, βοσκοτόπια, ελέγχους ΕΕ και διαχρονική εγκατάλειψη
Έτος ορόσημο το 2025 - Πώς η ψηφιοποίηση και το gov.gr διπλασίασαν τους εγγεγραμμένους δωρητές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναλύει τις ευκαιρίες και τους κινδύνους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.