- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επεκράτησαν οι δυνάμεις της προόδου
Σε μια νέα ιστορική περίοδο ελευθερίας και δημοκρατίας μπαίνει η Λιβύη, μετα την εξουδετέρωση και των τελευταίων θυλάκων αντίστασης του παλιού καθεστώτος.
Σε μια νέα ιστορική περίοδο ελευθερίας και δημοκρατίας μπαίνει η Λιβύη, μετα την εξουδετέρωση και των τελευταίων θυλάκων αντίστασης του παλιού καθεστώτος.
Η νεά εποχή ξεκίνησε με μαζικές εκτελέσεις αμάχων, γεγονός που δυτικοί κύκλοι καταδίκασαν ως ψιλοατυχές και κάπως κακόγουστο.
Ο Μουαμάρ Καντάφι συνελήφθη τραυματισμένος και λιντσαρίστηκε μετά από σκληρή μάχη σώμα με σώμα, αφού προηγουμένως είχε δεθεί χειροπόδαρα και παρά το γεγονός ότι είχε φροντίσει να αυτοπυροβοληθεί δύο φορές στην πλάτη.
Βίντεο που δείχνει αντικαθεστωτικούς μαχητές να παίζουν μπάλα με το κεφάλι του απο καθαρή θέση οφσάιντ προκάλεσε έρευνα, ενώ το Προσωρινό Επαναστατικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε ότι το πτώμα του θα έχει όλα τα νόμιμα δικαιώματα, και ιδιαίτερα αυτό της τετραήμερης έκθεσης σε τσιγκέλι κρεοπωλείου, πριν ταφεί σε ανοιχτό λάκκο κάπου στην έρημο με τιμές πρώην κολλητού εν δυσμενεία.
Στη Λιβύη ισχύει από τις αρχές της εβδομάδας ο ισλαμικός νόμος για όλους εκτός από τα πετρέλαια, για τα οποία ισχύει ο νόμος της ελεύθερης αγοράς. Η είδηση αυτή προκάλεσε εκδηλώσεις ενθουσιασμού στα πετρελαϊκά κοιτάσματα της χώρας, τα οποία πλημμύρισαν τους δρόμους περιμένοντας τους ξένους επενδυτές.
Εκπρόσωπος των συμμαχικών δυνάμεων δήλωσε ότι το κόστος των οκτάμηνων επιχειρήσεων θα επιβαρύνει τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, πράγμα που δίνει στην κυβέρνηση τη δυνατότητα νέων περικοπών στις βασικές συντάξεις του ΙΚΑ.
Αντί στεφάνων η οικογένεια Καντάφι ζήτησε τα χρήματα να κατατεθούν στη Σοσιαλιστική Διεθνή, της οποίας ο μακαρίτης υπήρξε πρωτεργάτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπερασπίζεται τον ευρωπαϊκό του ρόλο - Μιλά για μεταρρυθμίσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση επιμένει σε στοχευμένα μέτρα αντί για μείωση του ΦΠΑ, σοβαρότητα και σεμνότητα για Κοβέσι
Ποια χώρα θα την ξεπεράσει
«Η λήθη να μη μετατρέπεται σε αιτία αναθεωρητισμού, βίας και μισαλλοδοξίας»
«Είμαστε στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας»
Από το 1963 έως το 2026- Κάθε επίσκεψη προέδρου στην Αθήνα αποτυπώνει μια κρίσιμη συγκυρία
Πότε αναμένεται η πρώτη πληρωμή
«Το "Προλαμβάνω” είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα»
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Τι ισχύει με τα κριτήρια
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Τι σηματοδοτεί η επίσκεψη του γάλλου προέδρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.