- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η αγορά δεν αντέχει πάνω από ένα κόμμα με πανελλαδική εμβέλεια
Η στήλη του Βασίλη Σταματίου ήρθε για να μας φτιάχνει τη διάθεση
Ναι κυρ Στέφανε, βάλε και ένα κιλό φέτα, και δέκα ματσάκια άνιθο, και ένα Αριέλ γίγας, και μία μεζονέτα στα Βριλήσσια, και γράφτα όλα στον Αρτέμη τον Σώρρα.
Και μην ξεχνάτε φίλοι μου, γιά όλες τις αγορές σας αποκτήστε τώρα τη νέα Αρτεμοκάρτα Visa!
Σοβαρά τώρα: Κι ο Τσίπρας τα ίδια με τον Σώρρα έλεγε, απλώς αντί να λέει ότι τα λεφτά τα έχει ο ίδιος, έλεγε ότι ξέρει κάτι άλλους που τα έχουν και δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθούν να του τα χαρίσουν. Πιό σοβαρός, έτσι;
Σε άλλα νέα, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Πιονγιάνγκ που έχει στα χέρια του ο Παππάς, η ελληνική αγορά αντέχει μόνο ένα πολιτικό κόμμα με πανεθνική εμβέλεια.
Εννοείται ότι θα ακολουθήσει αδιάβλητος διαγωνισμός.
Πως αλλάζουν φίλε μου οι καιροί : Παλιά πήγαινα στην αστρολόγο και μου έλεγε το ωροσκόπιο μου, τώρα πάω στη λογίστρια και μου λέει το φοροσκόπιο μου. Τον Σεπτέμβριο θα’ναι, λέει, ο Τειρεσίας ανάδρομος. Φτου!
Ετος 2345 μ.Χ.: Σε ανασκαφή στην παραλιακή βρέθηκε ένα γυάλινο ποτήρι που μέσα του υπήρχαν υπολείμματα αρχαίου ουίσκι, πέταλα λουλουδιών, απολιθωμένα ξηροκάρπια, ένα κίτρινο καλαμάκι και ξερός αφρός από φραπέ με γάλα γλυκό τούρμπο. Καταχωρήθηκε ως αμφορέας ελληναριστικής περιόδου.
Είναι ένας τύπος σνομπ στην απέναντι πολυκατοικία που κάθε βράδυ κάθεται στο μπαλκόνι με σαμπάνια, μονόκλ και ρομπ ντε σαμπρ, και ακούει την Ψωνάτα υπό το Σεληνόφως.
Στο δικό μου το μπαλκόνι, έχω τo σκυλί μου που γαυγίζει υπέροχα τα μπλουζ. Είναι καθαρόαιμο Τζο Κόκερ Σπάνιελ.
Οσο γιά εμένα, στις καλλιτεχνικές μου αναζητήσεις κάνω κυρίως αφηρημένη τέχνη. Θα σας έδειχνα ένα έργο, αλλά δεν θυμάμαι που τα έχω βάλει.
Τελευταίες αποδράσεις στη θάλασσα: Οταν παίρνω βαθιά ανάσα και καταδύομαι, μετά από ένα λεπτό αναδύομαι δύο εκατοστά πιό πέρα. Αυτό εγώ το ονομάζω μικροβούτι.
Αυτά τώρα. Παλιά, όταν ήμουνα μικρός και ρομαντικός, έκανα καταδύσεις με αναπνευστήρα και μάσκα του Ζορρό.
Το ντέρμπι των αιωνίων στις ρακέτες καλά κρατεί. Μέχρι στιγμής, το σκορ είναι Μπουχέσας - Κλαρινογαμπρός 38-45, χωρίς τον κατιμά.
Φθινοπωριάζει. Είναι η εποχή που τις νύχτες ψαρεύω με πυροφάνι χρησιμοποιώντας βασικά την προσωπικότητα μου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.