Πολιτικη & Οικονομια

Τα Tweets του Forrest Gump 340

 (Μέλος του συλλόγου για την αλλαγή του επιθετικού ύφους των αλόγων στα πιόνια του σκακιού)

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ 340
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
13325-29907.jpg

● Συγνώμη, αλλά οι δάσκαλοι που ξεσηκώνονται για την «ποιότητα της εκπαίδευσης που χάνεται με τις συγχωνεύσεις των σχολείων» δεν θα ήταν πιο πολύ πιο αξιόπιστοι αν είχαν αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο και για την παρουσία σχολείων στο ζωντανό κοινό της Τατιάνας Στεφανίδου;

● Ναι, το να καις τα μηχανήματα των εργολάβων στις περισσότερες περιπτώσεις ονομάζεται δολιοφθορά. 

● Όταν όμως το κάνουν οι κάτοικοι της Κερατέας, είναι κάτι πολύ πιο βαθύ, πιο υπερβατικό και συμβολικό. 

● Γιατί οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής έχουν ένα γιγαντιαίο οδοστρωτήρα-αντίκα, πάνω σε ένα βάθρο, στο κέντρο μιας ειδικά διαμορφωμένης πλατείας, για να τιμήσουν τον άγνωστο εργολάβο των Μεσογείων!

● Οπότε στην περίπτωσή τους, η πυρπόληση των σκαπτικών μηχανημάτων μπορεί να ονομαστεί και «θρησκευτική αναταραχή».

● Την οποία έχει προβλέψει ο Ησίοδος, στο άγνωστο έργο του «Θεοκτονία».

● Ναι, αφού διαδήλωσαν κατά του 666 και του σχετικού «μικροτσίπ» που θα είναι ενσωματωμένο στην κάρτα του πολίτη, ο αρχηγός των Παπαροκάδων και οι συνεργάτες του πήγαν να ενημερώσουν για την επιτυχία του συλλαλητηρίου τη σχετική σελίδα στο Facebook…

●…ενώ δεν παρέλειψαν να αναρτήσουν τις εικόνες και στο σχετικό site, χρησιμοποιώντας ένα computer γεμάτο από μικροτσίπ του διαβόλου.

Προφανώς όμως εκείνοι ξέρουν να αμύνονται: Γυρίζουν το computer ανάποδα και το 666 μετατρέπεται σε 999! Εξουδετερώνοντας έτσι τον Αντίχριστο!

Bonus πληροφορία: Και τα κυματιστά πατατάκια είναι επίσης τροφή του διαβόλου: αν αντιγράψουμε το σχήμα των κυμάτων τους σε έναν παλμογράφο, θα ακούσουμε καθαρά ύμνους στον Σατανά!  

Προς κα Ελεονόρα Μελέτη: Ευχαριστούμε για την πληροφορία σχετικά με το ακριβές βάρος του συνολικού λίπους στο σώμα σας και το πώς αυτό δεν επηρεάζει το σωματότυπό σας.

● Από εδώ και στο εξής λοιπόν, τώρα που ξέρουμε, υποσχόμαστε να μην εμπιστευόμαστε αυτό που βλέπουμε, και να μας αρέσετε υποχρεωτικά όταν φοράτε τη στολή «κουνελάκι με κόκκινα φτερά».

● Μόνο που θα παρακαλούσαμε στις μελλοντικές εμφανίσεις σας να έχετε πάνω στο φόρεμά σας και τις αιματολογικές εξετάσεις, για την περίπτωση που πρέπει να αποστομώσετε όσους τρομάξουν π.χ. με το 

μακιγιάζ σας. 

● Υ.Γ. Εντάξει, τις δερματολογικές θα τις συζητήσουμε όταν αρχίσετε να γυρίζετε τα βράδια και να φωνάζετε «αδέρφια μου είναι τα βουνά… χα χα χα, αδελφός μου είναι ο κάμπος…». 

Εντάξει, κύριε Καμίνη, το πιάσαμε το υπονοούμενο! Επίτηδες επιλέξατε την αίθουσα «Λος Άντζελες» στο ξενοδοχείο Imperial για να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, τώρα που το δημαρχείο είναι κατειλημμένο από συμβασιούχους.

● Είχατε προφανώς απωθημένο να νιώσετε για λίγο «Σβαρτσενέγκερ», που ως γνωστόν υπήρξε και δήμαρχος του «Λος Άντζελες»! Της κανονικής πόλης, όχι της αίθουσας. 

● Ευτυχώς που η αμερικανόφιλη συνωμοσία σας αποκαλύφτηκε από τον πατριώτη Νικήτα Κακλαμάνη. 

● Ο οποίος προσέλαβε τους συμβασιούχους εκτός ΑΣΕΠ, όπως οφείλει να κάνει κάθε σωστός πατριώτης που αψηφά τους ξενόφερτους νόμους περί προσλήψεων! 

● Και μια που το έφερε η κουβέντα: Αν οι καταληψίες συμβασιούχοι καταλάβουν και την αίθουσα του ξενοδοχείου, όπου γίνονται οι συνεδριάσεις, θα μεταφερθεί το Δημοτικό Συμβούλιο σε άλλη, μέχρι να καταληφθεί και αυτή κ.ο.κ. ή θα χτιστεί απευθείας καινούργιο Δημαρχείο;

Αληθινή απορία: Γιατί στις εκπομπές μαγειρικής διαφημίζονται αποκλειστικά τρόφιμα και σκεύη μαγειρικής και είναι τελείως αποκλεισμένα τα προϊόντα που βγάζουν τη μυρωδιά ψαρίλας από τα χέρια και τις λαδιές από τα ρούχα;

Προδότης: Κάθε υπουργός Εξωτερικών που μετά από συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του δεν παραδίδει το αιμόφυρτο σώμα του συνομιλητή του στους νοσοκόμους της Εντατικής…

● …ενώ ο ίδιος σκουπίζει διακριτικά λίγο αίμα που τρέχει από την άκρη των χειλιών του, καθώς βγαίνει από το σιδερένιο κλουβί του Iron Challenge.

Τάρταρα: Το μέρος όπου δεν μπορείς να βρεις άλλο είδος φαγητού εκτός από «ταρτάρ».   

Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας Διαχειριστής site για τα media, που πρέπει να δημοσιεύσει με χειρουργικό «νίπτω-τας-χείρας-μου» τρόπο την είδηση της μήνυσης κατά ενός νταβατζο-blog, για να μη βρεθεί και αυτός στο στόχαστρο του μηνυμένου Don-Bloggerόνε.   

ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

«Ξενομνήσεις»: Οι άγνωστοι άνθρωποι που μπαίνουν ακούσια στο φόντο των αναμνηστικών φωτογραφιών από διακοπές ή εξόδους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ