Πολιτικη & Οικονομια

Τα Tweets του Forrest Gump 329

(Μέλος του συλλόγου για την αλλαγή στη μέθοδο βιβλιοδεσίας, ώστε να μη χρειάζεται να κρατάς τις σελίδες όταν διαβάζεις για να μην επιστρέψουν στην αρχική τους θέση)

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ 329
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11396-26249.jpg

● Μεγάλη αλήθεια της ζωής: Εκείνοι που θέλουν περισσότερο από όλους το φράχτη στον Έβρο είναι οι μετανάστες που ήδη βρίσκονται εδώ.

Ώστε να σταματήσουν να έρχονται συνέχεια καινούργοι που τους παίρνουν τις δουλειές και τους ξεβολεύουν.

● Με άλλα λόγια: Οι μετανάστες δεν φτιάχνονται κατά παραγγελία, ανάλογα με το αν κάποιος τους θέλει «πιόνια ενός οργανωμένου σχεδίου κατά του Ελληνισμού» ή «αγνούς προλετάριους που δημιουργούν μια πολύχρωμη πολυπολιτισμικότητα».

● Κοινώς, αγαπητέ Άνθιμε και αγαπητέ Αλέξη: Αντί να προσαρμόζεις το μετανάστη στην ατζέντα σου, είναι σωστότερο να προσαρμόζεις την ατζέντα σου στο μετανάστη.

● Talent Shows: Οι εκπομπές εκείνες που οι κριτικές επιτροπές τις παίρνουν πολύ σοβαρά. Οι παρουσιαστές τις παίρνουν πολύ σοβαρά. Οι συμμετέχοντες τις παίρνουν πολύ σοβαρά. Οι τηλεκριτικοί τις παίρνουν πολύ σοβαρά. Και οι τηλεθεατές ψηφίζουν την πιο «Μπεκατώρου».

● Που σε μετάφραση σημαίνει: «Ξεπεράστε το. Τηλεόραση είναι, όχι μεταμόσχευση νεφρού!».

● Οι υπάλληλοι των διοδίων μπορούν να περάσουν το μανικιούρ στο αριστερό χέρι ως επαγγελματικό έξοδο, αλλά δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο και με το μανικιούρ στο δεξί.

● Αθάνατο Ελληνικό Αυτοπαραμύθιασμα - Σύμπτωμα Νο #1.209: Το να θεωρείς τον Μίκη Θεοδωράκη που δεν έχει συνθέσει τίποτα τα τελευταία χρόνια «Σημαντικότερο Έλληνα Μουσικό για το 2010», την ίδια στιγμή που το «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα» κάνει ρεκόρ εισπράξεων.

● (Ευτυχώς δηλαδή που δεν υπήρχε στην έρευνα ερώτηση για τον καλύτερο Έλληνα συγγραφέα, διότι θα έβγαινε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επειδή φαίνεται στην τηλεόραση να κρατάει βιβλία!)

● Είναι ακριβώς η ίδια σχολή σκέψης σύμφωνα με την οποία «μειοδότης» είναι αυτός που πουλάει μια υπερχρεωμένη ΔΕΚΟ και όχι αυτός που την έκανε υπερχρεωμένη διορίζοντας.

● Απορία: Όσοι πάσχουν από αχρωματοψία, μπορούν να συμμεριστούν τη νοσταλγία των υπόλοιπων για τον «Κύβο του Ρούμπικ»;

● Sorry, αλλά πώς εξηγείται σε όλες τις επιθεωρήσεις, στις τηλεοπτικές σατιρικές εκπομπές και στα ανέκδοτα, να παίζει πάντα το θέμα της τεμπελιάς και της αδιαφορίας των δημοσίων υπαλλήλων χωρίς να ανοίγει μύτη; Και ξαφνικά μόλις πει ακριβώς το ίδιο ο Πάγκαλος, να ξεσηκώνεται το σύμπαν;

● Τα μαγαζιά με χριστουγεννιάτικα είδη συνεχίζουν να μένουν ανοιχτά και μετά τα Χριστούγεννα, για την έκτακτη περίπτωση που η μπάλα κάποιου ψυχαναγκαστικού σπάσει και πρέπει να την αντικαταστήσει επειγόντως;

● Κύριε Σαμαρά, τώρα που τελειώσατε τον ανασχηματισμό, μήπως να ειδοποιούσατε και τον κύριο Κικίλια ότι τελείωσαν οι εκλογές, γιατί συνεχίζει να χαιρετάει;

● Ενεργειακό Πιστοποιητικό Οικίας: Ένα έγγραφο που πιστοποιεί ότι το σπίτι δεν προκαλεί δυσκοιλιότητα και ότι ενεργείσαι εύκολα ή ότι έχει καλή ενέργεια λόγω Feng Sui;

● Θα έπρεπε να υπάρχει μια λέξη για… Αυτοματοκαθαριστηραναμονή: Το να οδηγείς με ελάχιστη ορατότητα και με βρεγμένο παρμπρίζ, περιμένοντας να πέσει μια σταγόνα βροχής πάνω στον ειδικό αισθητήρα για να αποδείξεις στον εαυτό σου πόσο χρήσιμοι είναι οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες.

Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας «Μπαροκατεβαστής Διοδίων» - Ειδικός υπάλληλος ο οποίος κατεβάζει τις μπάρες που αφήνουν σηκωμένες οι οδηγοί, όταν περνούν χωρίς να πληρώσουν.

  Τα Tweets του Forrest Gump 329

1. Ο ατίθασσος Bon Viveur αποκαλύπτει τις πραγματικές δυνάμεις που κινούν την ιστορία

2. Το μανικιούρ με τίτλο: «Γρατζουνούσα-όλη-μέρα-τα-χριστουγεννιάτικα-στολίδια»

nikos.zachariadis@gmail.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ