- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα σφοδρή κόντρα Χρυσής Αυγής-ΚΚΕ στη Βουλή (video)
Παφίλης σε Λαγό: Φορέσατε την κουκούλα
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, συνεχίζεται και η κόντρα της Χρυσής Αυγής με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, καθώς ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός έδωσε συνέχεια στην προ ημερών αντιπαράθεσή του στη Βουλή, κατά την οποία λίγο έλειψε να πέσει ξύλο.
Αυτή τη φορά, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες ο Γιάννης Λαγός επανήλθε στο θέμα της αγοραπωλησίας του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού 902, κάνοντας λόγο για μαύρα χρήματα από την πώλησή του σε κυπριακή offshore.
Από την πλευρά του ο Θανάσης Παφίλης είπε πως αν και σε ανθρώπους με εγκληματική δράση και σε ανθρώπους που κατηγορούνται για δολοφονίες και εκτελέσεις δεν πρέπει κανείς να απαντά, ωστόσο ανέφερε ότι όλα είναι καθαρά και πως όλα τα χρήματα από την πώληση του 902, εκτός του ότι έχουν δηλωθεί στην Εφορία, έχουν πάει αποκλειστικά στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά Ταμεία.
«Δεν είναι καλό να απαντάς σε ανθρώπους που έχουν δώσει εντολές για δολοφονίες, όπως αυτός που ήταν στο βήμα, όμως οι κουκούλες δεν φεύγουν ποτέ. Αυτός είναι ο ρόλος τους. Είναι φασίστες αλλά δεν έχουν το θάρρος να το πουν. Στόχος τους είναι να χτυπήσουν το ΚΚΕ και όχι τα μεγάλα συμφέροντα» είπε χαρακτηριστκά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.
«Εμείς ζητάμε να μας δοθεί η διαδρομή πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού προς την off shore και αν κάνουμε λάθος θα ζητήσουμε συγνώμη» απάντησε ο Γιάννης Λαγός. Όσο για τη δράση της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα κατηγορώντας τον Θανάση Παφίλη ότι δεν γνωρίζει τη δικογραφία «Κατηγορούμεθα για ομιλίες. Δεν έχετε διαβάσει τη δικογραφία. Το κατηγορητήριο δεν περιλαμβάνει καμία κατηγορία για εντολή δολοφονίας» ισχυρίστηκε.
«Τα μαχαίρια τα ονομάζουν ομιλίες και τις δολοφονίες τις ονομάζουν πολιτική δράση. Τα ίδια έκαναν και οι πρόγονοι τους με τις κουκούλες. Τις φορούσαν και κατέδιδαν αυτούς που πολεμούσαν τους κατακτητές» απάντησε ο Θανάσης Παφίλης.
Θυμηθείτε τι είχε γίνει στη Βουλή μεταξύ ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής στις 15 Οκτωβρίου:
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις
Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν φύγετε για διακοπές
Εμφανίζεται ως υπερπατριώτης αλλά στην πραγματικότητα η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες ξεπερνάει κατά πολύ την οποιαδήποτε προσφορά
Μετά τον μίνι Ανασχηματισμό της κυβέρνησης
Από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στο Μεταφορών
Τα νέα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα - Ο Στρ. Σιμόπουλος νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
Για παράβαση καθήκοντος σχετικά με την εκτέλεση της Σύμβασης 717 κατηγορείται ο ελεγκτής
Οι ημερομηνίες που έχουν «κλειδώσει»
Στο 2ο Συνέδριο «Ελλάδα 2030» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Για αντικαταστάσεις και όχι ανασχηματισμό κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Στο τελευταίο αντίο Μητσοτάκης και Καραμανλής
Τι απαντούν πηγές στα σενάρια για παράταση
«Βάλαμε μπροστά τις δημοσκοπήσεις και αφήσαμε μετά τα πρόσωπα και τις πολιτικές» δήλωσε η βουλεύτρια
Ποια Κυριακή το λιανεμπόριο θα είναι ανοιχτό
Πότε πληρώνεται, τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Φωτίζεις την ημέρα μου με την καλοσύνη, τη στοργή και το υπέροχο χαμόγελό σου», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.