Πολιτικη & Οικονομια

Γκρίνιες στον ΣΥΡΙΖΑ και για άλλο υπουργό: Ποιοι ζήτησαν παραίτηση Μπόλαρη

Ποια υπόθεση «καίει» τον βουλευτή Σερρών

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108515-215090.jpg

Δεν προκάλεσε γκρίνιες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖ Α η υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου μόνο, αλλά και του Μάρκου Μπόλαρη.

Συγκεκριμένα, το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του εκφράζει έκπληξη απογοήτευση και αγανάκτηση για την τοποθέτηση του Μάρκου Μπόλαρη στην θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Μ.Μπόλαρης διετέλεσε υφυπουργός Υγείας του 2012 με υπουργό τον Ανδρέα Λοβέρδο και κάνει αναφορά στην υπόθεση με τις οροθετικές.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση και για τον Δ. Καμμένο ο οποίος παραιτήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης: «Υπουργοποίηση και των δύο θεωρούμε ότι προσβάλει ευθέως τα δικαιώματα, τις αξίες, τις πολιτικές μας αρχές και προτεραιότητες», τονίζεται στην ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως έως αργά το βράδυ της Τετάρτης δεν υπήρξε καμία αντίδραση από κυβερνητικής πλευράς για τον Μάρκο Μπόλαρη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY