Πολιτικη & Οικονομια

Λαφαζάνης και Ζωή: Φταίνε οι άλλοι για την ήττα (video)

«Έρχεται μνημονιακός Αρμαγεδδών»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108125-214410.jpg

Φανερά συγκινημένος ήταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έπειτα από την εκλογική ήττα που υπέστη η Λαϊκή Ενότητα, μένοντας εκτός Βουλής.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της ΛΑΕ δήλωσε: «Η Λαϊκή Ενότητα μπορεί να έχασε μια μάχη αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο, ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασίστικότα και τόλμη» και πρόσθεσε: «Την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός αρμαγεδδώνας. Δεν πρόκειται να λιποτακτήσουμε. Θα είμαστε και αύριο εδώ. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και πολύ επίκαιροι για την ανεξαρτησία και τη δικαιοσύνη. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση» υπογράμμισε.

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε: «Η Βουλή που αναδεικνύεται από τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών» και επιρρίπτοντας την ευθύνη αλλού είπε: «Πρόκειται για μία νίκη εκείνων που ήθελαν να αφήσουν στο περιθώριο το λαό». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα και Ισραήλ υπέγραψαν τη Διακρατική Συμφωνία, για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Η τουρκική αντίδραση στην «Ασπίδα του Αχιλλέα» αποκαλύπτει ότι η αποτροπή χτίζεται με έργα και όχι με εθνικιστικές κορώνες

Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» δεν αποτελεί μηχανισμό επιθετικής προβολής ισχύος, αλλά μηχανισμό ενίσχυσης της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας απέναντι σε μια πιθανή επίθεση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY