Πολιτικη & Οικονομια

Τα δύο βόδια

Το αρχαίο γνωστό ανέκδοτο

32585-666197.jpg
Αντώνης Νικολής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
106009-210441.jpg

Η απελθούσα κυβέρνηση αύξησε στο 23% τον ΦΠΑ των διδάκτρων στην ιδιωτική εκπαίδευση ως αντιστάθμισμα στη μετάταξη του βοδινού κρέατος από το 23% στο 13%.

Εδώ χωράει το αρχαίο γνωστό ανέκδοτο.

Ένας Αθηναίος πλησιάζει το φιλόσοφο Αρίστιππο ενδιαφερόμενος για την εκπαίδευση του γιου του. Ρωτάει και για τα δίδακτρα και όταν ακούει το ποσόν, σαστισμένος γιατί του φαίνεται υπερβολικό, λέει στο φιλόσοφο: «Μα με τόσα χρήματα αγοράζω ένα βόδι!» «Αγόρασέ το, λοιπόν», του απαντάει ο Αρίστιππος, «και θα 'χεις δυο βόδια στο σπίτι σου, ένα το αγορασμένο κι ένα το γιο σου».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επτά νέα οχήματα για τη δωρεάν υπηρεσία μετακίνησης ΑμεΑ - «Ο αγώνας για την προσβασιμότητα δεν σταματά εδώ»
Επτά νέα οχήματα για τη δωρεάν υπηρεσία μετακίνησης ΑμεΑ - «Ο αγώνας για την προσβασιμότητα δεν σταματά εδώ»

Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY