Πολιτικη & Οικονομια

Νέα δήλωση Λαφαζάνη: Στηρίζουμε την κυβέρνηση, δεν ψηφίζουμε τα μέτρα

«Αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσουμε το μνημόνιο»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
102783-204264.jpg

Τη στήριξή του στην κυβέρνηση αλλά όχι στα μέτρα εξέφρασε με δηλώσεις του πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Δεν μπαίνει σε δοκιμασία η συνοχή και η στήριξη στην κυβέρνηση. Η κυβέρνηση έχει τη δεδηλωμένη. Αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσουμε τα μνημονιακά μέτρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση. Η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι διασφαλισμένη. Στηρίζουμε την κυβέρνηση, δεν ψηφίζουμε τα μνημονιακά μέτρα».

Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης είχε πει: «Δεν θα ψηφίσω το τρίτο μνημόνιο. Με τα μνημόνια η χώρα δεν πάει μπροστά. Η χώρα καταστρέφεται", δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στη Βουλή. "Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Το δίλημμα μνημόνιο ή καταστροφή είναι ένα ανύπαρκτο δίλημμα».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου
Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου

Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY