Πολιτικη & Οικονομια

Παράταση για τις δηλώσεις

Ανακοινώνεται αύριο - μεθαύριο

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
100580-200957.jpg

Δεδομένη είναι η παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, πιθανότατα μέχρι τις 20 ή και τις 28 Ιουλίου.

Η αρχική προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου, αλλά ο κόσμος δεν υποβάλλει λόγω αβεβαιότητας (μέχρι πριν τρεις μέρες, είχε υποβληθεί μόνο το 15% του συνόλου. Επίσημα, το Υπουργείο προβάλλει ως αιτία τις καθυστερήσεις στην αποστολή των προεκτυπωμένων στοιχείων της δήλωσης από τους φορείς προς τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Η νέα καταληκτική ημερομηνία θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα από την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών κ. Νάντια Βαλαβάνη.

Πάντως, από το Υπουργείο Οικονομικών αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο να δοθεί παράταση για την υπαγωγή στην ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε έως 100 δόσεις που λήγει στις 26 Ιουνίου.

Φωτό ΑΠΕ/ΜΠΕ Αλέξανδρος Βλάχος

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου
Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου

Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY