Κοινωνια

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας σκοτώθηκε αφού πετάχτηκε μπροστά σε κινούμενο τρένο

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας σκοτώθηκε αφού πετάχτηκε μπροστά σε κινούμενο τρένο
© Alexandros Michailidis/SOOC

Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, φαίνεται να πετάχτηκε αιφνιδιαστικά μπροστά σε εν κινήσει αμαξοστοιχία

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, με έναν άνδρα να βρίσκει τραγικό θάνατο στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 17:15 στην περιοχή του Κορδελιού της δυτικής Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, φαίνεται να πετάχτηκε αιφνιδιαστικά μπροστά σε εν κινήσει αμαξοστοιχία που αποτελείτο από μηχανή και ένα βαγόνι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η Hellenic Train σε ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι «από τις 17:15 έχει διακοπεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Σίνδος, λόγω συμβάντος με πεζό επί της γραμμής.

Στο πλαίσιο του συμβάντος, ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές, ενώ στο σημείο μετέβησαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας, η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 1734 (Έδεσσα – Θεσσαλονίκη) παραμένει στον Σταθμό Σίνδου με 62 επιβάτες, ενώ η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 2591 (Θεσσαλονίκη – Λάρισα) παραμένει στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης με 127 επιβάτες».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY