- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κεφαλονιά-θάνατος Μυρτώς: Η Ολίβια, το OnlyFans και η ανήλικη στο διπλανό δωμάτιο
Το 23χρονο τρανς άτομο υποστηρίζει ότι η Μυρτώ βρισκόταν στην πλατφόρμα από 14 ετών
Τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ στην Κεφαλονιά – Ο ρόλος του πρώην αρσιβαρίστα και του 66χρονου
Μέσα από τις φυλακές, ο 23χρονη Ολίβια, φίλη της 19χρονης Μυρτώς παρουσίασε τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο δωμάτιο 10 καταλύματος στο Αργοστόλι στην Κεφαλονιά, λίγο πριν η νεαρή βρεθεί νεκρή.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιέγραψε τη δική της οπτική για τη μεταξύ τους σχέση και τις τελευταίες επαφές που είχαν, επιχειρώντας να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν ανακύψει γύρω από την υπόθεση και τις συνθήκες υπό τις οποίες εξελίχθηκαν τα γεγονότα.
«Ο δικηγόρος μου έχει δώσει στην ανακρίτρια ένα στικάκι μέσα στο οποίο φαίνεται ότι η Μυρτώ είχε προφίλ στη διαδικτυακή πλατφόρμα OnlyFans. Στοιχεία που μάζεψε η αδερφή μου και αποδεικνύεται τι έκανε η Μυρτώ σε αυτή την πλατφόρμα από δεκατεσσάρων ετών», υποστήριξε, προσθέτοντας στη συνέχεια πως η Μυρτώ γνώριζε τον 66χρονος, ο οποίος ήταν που της έστειλε μέσω IRIS 220 ευρώ και έκανε βιντεοκλήση μαζί τους το μοιραίο βράδυ.
«Τον 66χρονο τον γνώρισα από μια trans γυναίκα περίπου σαράντα ετών. Εγώ συνομιλούσα και έκανα βιντεοκλήσεις μαζί του. Η Μυρτώ τον είχε γνωρίσει και ξέρω ότι είχαν συναντηθεί δύο φορές, μια φορά στην Αθήνα και μία στην Κεφαλλονιά. Κανόνιζαν μάλιστα να πάνε διακοπές μαζί το καλοκαίρι», είπε.
«Το βράδυ που βρεθήκαμε με τη Μυρτώ και μας έστειλε ο 66χρονος τα λεφτά, πήγαμε στο δωμάτιο. Μεταμφιέστηκα, έβαλα περούκα και βάφτηκα γιατί είχαμε σκοπό να κάνουμε βιντεοκλήση μαζί του. Πριν πάμε στο δωμάτιο πήγαμε σε μια καφετέρια και πήραμε βότκα και χυμούς. Όταν πήγαμε στο δωμάτιο με τη Μυρτώ εγώ άλλαξα ρούχα, έβγαλα από το σακίδιο ερωτικά βοηθήματα, φόρεσα περούκα και γυναικεία εσώρουχα και μακιγιαρίστηκα», είπε και συνέχισε:
«Κάλεσα τον πρώην αρσιβαρίστα γιατί κάνω χρήση ουσιών και του είπα να φέρει κοκαΐνη. Έχω ζητήσει στην ανακρίτρια μέσω του δικηγόρου μου να γίνει τοξικολογική εξέταση για να δουν ότι είμαι χρήστης ουσιών. Ο Αλβανός ήταν σε διπλανό δωμάτιο με ανήλικη. Τον κάλεσε ο πρώην αρσιβαρίστας και συνευρισκόμασταν ερωτικά όλοι μαζί και ο 66χρονος ήταν στη βιντεοκλήση για προσωπική του ευχαρίστηση. Όταν έπαθε η Μυρτώ τους σπασμούς, εγώ κάλεσα το ΕΚΑΒ από το κινητό μου, αλλά επειδή δεν ήξερα τη διεύθυνση που είμαστε για να έρθει το ασθενοφόρο, μίλησε στο τηλέφωνο ο αρσιβαρίστας».
«Έμεινα στο δωμάτιο για να ξεβαφτώ, να βγάλω την περούκα, τα ρούχα και τα γυναικεία εσώρουχα που φορούσα. Η ανακρίτρια με ρώτησε τι είχε μέσα η μαύρη σακούλα που κράταγα στο χέρι μου όταν κατέβηκα κάτω και με κατέγραψε η κάμερα. Της είπα ότι μέσα στη μαύρη σακούλα ήταν η περούκα μου, τα γυναικεία ρούχα και εσώρουχα, το μπουκάλι της βότκας και οι χυμοί. Είπα στην ανακρίτρια την ώρα που ήμουν στο γραφείο της ότι στην τσέπη μου είχα δύο τεχνητές βλεφαρίδες. Τις έβγαλα από την τσέπη μου και τις έδειξα. Η ανακρίτρια με ρώτησε τι έκανα με τη μαύρη σακούλα και της είπα ότι την πέταξα σε έναν κάδο σκουπιδιών φεύγοντας, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιον κάδο», τόνισε.
Πηγή: STAR
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φέρεται να υποστήριξε ότι ο γάμος του με την 39χρονη είχε ουσιαστικά λήξει από τον Σεπτέμβριο
Τι υποστήριξε στην απολογία του
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Απολογείται ο 41χρονος – Αποδοκιμάστηκε κατά την είσοδο του στα δικαστήρια
Μαρούσι, Κηφισιά, Γαλάτσι κάποιες από τις περιοχές στις οποίες έκανε έφοδο το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων
«Αδίκως εκτέθηκα στο ίντερνετ», δήλωσε ο 45χρονος
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 66χρονος που είχε μεταφερθεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στα επείγοντα
Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι
Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της
Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστολή απόφασισε το Πλημμελειοδικείο
Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς άσκησαν σε βάρος τους, μεταξύ άλλων, κατά περίπτωση ποινική δίωξη για διεύθυνση, συγκρότηση, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ο αναβάτης σύρθηκε στον δρόμο για μερικά μέτρα και «καρφώθηκε» σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο
Αυτοκτόνησε το βράδυ της Πέμπτης στον Κορυδαλλό, η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός στη δολοφονία του 43χρονου Πολωνού καθηγητή
Ο άνδρας βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές
Είχε σημάνει Silver Alert για τον εντοπισμό του
Τι ζητά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών
Διαψεύδονται οι αρχικές πληροφορίες
Κάτοικοι αναφέρουν προβλήματα σε φωτεινούς σηματοδότες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.