- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κεφαλονιά / Θάνατος Μυρτώς: «Είμαι και εγώ θύμα, τα λεφτά μου θέλανε» - Τι υποστηρίζει ο 66χρονος
Ο 66χρονος αποκάλυψε πως είχε δώσει στο παρελθόν λεφτά και στον 23χρονο
Κεφαλονιά / Θάνατος Μυρτώς: «Είμαι και εγώ θύμα, τα λεφτά μου θέλανε» - Τι υποστηρίζει ο 66χρονος
«Από τη στιγμή που βρέθηκα μπλεγμένος σε αυτή την υπόθεση, είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω ό,τι προκύψει», δηλώνει στο Live News ο 66χρονος άνδρας που εξετάζεται από τις Αρχές για πιθανή εμπλοκή στον θάνατο της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά.
Πρόκειται για το άτομο που είχε επικοινωνία με την κοπέλα μέσω βιντεοκλήσης λίγο πριν εκείνη καταρρεύσει, ενώ, όπως ο ίδιος αναφέρει, αντάλλασσαν μηνύματα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, της έστειλε 220 ευρώ μέσω της υπηρεσίας IRIS, όταν εκείνη του είπε ότι είχε φύγει από το σπίτι της.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι εξαπατήθηκε, εκτιμώντας πως η κατάσταση είχε στηθεί με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα. Όπως λέει, θεωρεί ότι ο 23χρονος, τον οποίο γνώριζε ελάχιστα, εκμεταλλεύτηκε την προθυμία του να βοηθήσει οικονομικά, στήνοντας ένα «σκηνικό» με την κοπέλα που δήθεν αντιμετώπιζε πρόβλημα. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν του είχε δώσει ξανά χρήματα, όταν εκείνος του είχε ζητήσει βοήθεια για προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.
Καθοριστικής σημασίας θεωρούνται και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που ακολούθησαν τα ξημερώματα. Όπως περιγράφει, ο 23χρονος τον κάλεσε λίγο μετά τις 05:00 για να του πει ότι η 19χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και να τον ρωτήσει τι να κάνει με το κινητό της. Στη διάρκεια των συνομιλιών τους, ο 66χρονος τον προέτρεψε να παραδώσει τη συσκευή στο νοσοκομείο, ενώ ο νεαρός φέρεται να εξέφρασε φόβο λόγω της παρουσίας αστυνομικών. Λίγο αργότερα, τον ενημέρωσε ότι άφησε το τηλέφωνο σε καφετέρια. Την επόμενη ημέρα, ο 66χρονος έμαθε για τον θάνατο της κοπέλας μέσω μηνύματος και, όπως λέει, υπέστη σοκ.
«Είμαι και εγώ θύμα, τα λεφτά μου θέλανε» - Τι υποστηρίζει ο 66χρονος
«Δεν έχω χρήματα. Συγγνώμη, δεν είμαι πλούσιος. Δε θα άφηνα ένα κορίτσι στο δρόμο τη νύχτα να μείνει μόνη της. Δεν… Συγγνώμη, είμαι από τους παλιούς τους Έλληνες. Όταν κάποιος βρίσκεται σε ανάγκη, βοηθάς. Δεν είναι θέμα αν έχω πολλά χρήματα ή όχι. Απλώς πρέπει να είναι (ο 23χρονος) πολύ «της πιάτσας» και με είχε «κόψει» ότι είμαι αυτό που λέμε φιλότιμος. Απλά πράγματα. Τα λεφτά μου θέλανε. Περάσανε καλά το Πάσχα και τη Δευτέρα που ξεμείνανε, ψάξανε «χορηγό». Εγώ είμαι το θύμα της υπόθεσης, δηλαδή. Έφτασα σε σημείο να με κυνηγάνε όλοι και να με λένε «εγκέφαλο», αν είναι δυνατόν. Τέλος πάντων. Έτυχε να είμαι σε λάθος μέρος την λάθος ώρα. Και κάποιος με χρησιμοποίησε. Τώρα, εντάξει, δεν είναι πρώτη φορά», ανέφερε ο 66χρονος στο Live News.
Πηγή: Mega
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της - Είχε προσαχθεί και αφέθηκε ελεύθερος
Είχε προσαχθεί για την εξαφάνισή της
Ο 66χρονος αποκάλυψε πως είχε δώσει στο παρελθόν λεφτά και στον 23χρονο
Στο μικροσκόπιο η συσκευή της 19χρονης, όλα τα μηνύματα, οι κλήσεις και οι επαφές της
H προτομή του «Αρχάγγελου της Κρήτης» βρίσκεται στην πλατεία Κύπρου
Πώς η σχολική γιορτή εξελίχθηκε σε τραγωδία - Αναβιώνει η υπόθεση στο δικαστήριο
Η φωτιά ξέφυγε από τον έλεγχο και πήρε διαστάσεις
Μπορεί ένας πατέρας να σκοτώσει από αγάπη;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
«Παλιό, αλλά συντηρημένο το κτίριο» σημείωσε για το σχολείο
Οι διαψεύσεις περί μαστροπείας και η επαφή με τον 66χρονο
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Γιατί η ιδιοκτήτρια του καταλύματος φέρεται να απέκρυψε την παρουσία ενοίκων;
Συγκεκριμένα πρόσωπα στο «κάδρο»
Ένα podcast που δεν έχει συγκεκριμένο αντικείμενο, γιατί το θέμα του το διαμορφώνουν κάθε φορά οι ακροατές του, στέλνοντας τις (επί παντός επιστητού) ερωτήσεις τους στους συντελεστές
Τον έπεισαν να ξεθάψει οικονομίες του θύματος, ενώ ο συνεργός του παραμένει ασύλληπτος
Στην απολογία του ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση
Η 13χρονη μαθήτρια της Α' Γυμνασίου νοσηλεύεται στο «Παίδων» - Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.