- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θάνατος Μυρτώς στην Κεφαλονιά: Τι υποστήριξαν οι τρεις κατηγορούμενοι στην απολογία τους
Στο μικροσκόπιο ο 66χρονος από την Πρέβεζα
Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση θανάτου της 19χρονης Μυρτώς από την Κεφαλονιά
Νέες εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά. Οι συλληφθέντες κρίθηκαν προφυλακιστέοι το βράδυ της Παρασκευής (17.4) μετά την απολογία τους, η οποία διήρκησε περισσότερες από 12 ώρες.
Σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση θανάτου της 19χρονης από την Κεφαλονιά έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση διά παραλείψεως, κατηγορία που αναβαθμίστηκε από την αρχική, η οποία αφορούσε έκθεση σε κίνδυνο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: Τι υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι
Σύμφωνα με πληροφορίες της ERTnews, ο 26χρονος –πρώην πρωταθλητής στην άρση βαρών– φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά, συγκεντρώνοντας χρήματα από την 19χρονη και έναν ακόμη φίλο τους, 23 ετών. Υποστήριξε ότι μετά τη χρήση, η κοπέλα παρουσίασε έντονη αδιαθεσία, την οποία ο ίδιος θεώρησε επιληπτική κρίση. Υποστήριξε ακόμη ότι προσπάθησε να τη βοηθήσει βάζοντας το χέρι του στο στόμα της για να το ανοίξει, εξηγώντας με αυτόν τον τρόπο και τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν τόσο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι όσο και στο σώμα του, τα οποία αποδίδει σε δάγκωμα από την 19χρονη.
Ο 22χρονος κατηγορούμενος δήλωσε ότι βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο του ξενοδοχείου και έσπευσε να βοηθήσει όταν ειδοποιήθηκε ότι η κοπέλα δεν αισθανόταν καλά. Περιέγραψε ότι τη βρήκε λιπόθυμη, την σκέπασε με το μπουφάν της και μαζί με τους υπόλοιπους την μετέφεραν έξω από το ξενοδοχείο, περιμένοντας το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του προσποιήθηκαν πως δεν γνώριζαν την 19χρονη, τόσο σε περαστικούς όσο και στους διασώστες, κάτι που –όπως φαίνεται– δεν έπεισε τις δικαστικές αρχές.
Στο επίκεντρο των ερευνών ο 66χρονος από την Πρέβεζα
Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται και ένας 66χρονος άνδρας από την Πρέβεζα, η πιθανή εμπλοκή του οποίου εξετάζεται από τις αρχές. Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, τα ξημερώματα της μοιραίας ημέρας είχε επικοινωνία με την 19χρονη, τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω μηνυμάτων, ενώ φέρεται να της απέστειλε το ποσό των 220 ευρώ και της πρότεινε να τη φιλοξενήσει είτε στην Πρέβεζα είτε στην Αθήνα, καθώς η ίδια επιθυμούσε να απομακρυνθεί από το περιβάλλον στο οποίο βρισκόταν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τα μηχανήματα έχουν νομίμως δηλωθεί στον Ιατρικό Σύλλογο»
Τι κατέθεσε στις αρχές η γιατρός
Αυτή την ώρα καταθέτει και η σύζυγός του
Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής
Έρευνες και στο ιατρείο στο Κολωνάκι
Εξιτήριο έλαβαν το απόγευμα η 50χρονη και η 17χρονη
Στην κλινική αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων και του «ελληνικού FBI»
Η αντίδραση της Ασημίνας Παπαθεοδώρου έξω από την Ευελπίδων
Σε πολυετείς καθείρξεις καταδικάστηκαν οι κατηγορούμενοι
Σε «τέταρτο πρόσωπο» αποδίδουν τις ευθύνες οι γονείς
Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του
Θα υποβληθεί σε χειρουργείο - Η κατάσταση των άλλων τριών τραυματιών
Πώς έγινε συνέβη το ατύχημα
Στο κάδρο λογιστές και φοροτεχνικοί
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε το παιδί για την παροχή πρώτων βοηθειών
Συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Η αναφορά σε φερόμενο περιστατικό σε συνάντηση συγγενών θυμάτων
«Τον εγκατέλειψαν αβοήθητο και δεν βοήθησαν καν να εντοπιστεί η σορός»
Πόσο καιρό εκτιμάται ότι βρίσκονταν στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.