- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες - Τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας
Συμβολικό κομβόι από τη Νίκαια έφτασε στην πόλη - Αύριο η κρίσιμη πανελλαδική συνέλευση
Κινητοποιήσεις αγροτών: Τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας στο κέντρο της Λάρισας - Στόχευσαν γραφεία βουλευτών ενόψει της κρίσιμης αυριανής συνέλευσης.
Με εντεινόμενες κινητοποιήσεις απαντούν οι αγρότες, λίγες μόλις ώρες πριν από τη συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για αύριο στη Νίκαια της Λάρισας και αναμένεται να κρίνει τη συνέχεια των μπλόκων.
Το απόγευμα της Παρασκευής, συμβολικό κομβόι τρακτέρ από το μπλόκο αγροτών της Νίκαιας κινήθηκε στο κέντρο της Λάρισας.
Τα αγροτικά μηχανήματα διέσχισαν τους δρόμους και στη συνέχεια σταμάτησαν έξω από τα γραφεία κυβερνητικών βουλευτών.
Στόχο των αγροτών αποτέλεσαν τα γραφεία του βουλευτή Χρήστου Καπετάνου, του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Μάξιμου Χαρακόπουλου, καθώς και του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χρήστου Κέλλα. Εκεί, σε μια κίνηση συμβολισμού, πέταξαν σανό στις εισόδους των γραφείων.
Στον κόμβο της Νίκαίας παραμένουν παρατεταγμένα εκτοντάδες τρακτέρ, με την Εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης να παραμένει κλειστή.
Η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή εξυπηρετείται μέσω παραδρόμων, με τη ρύθμιση και την ευθύνη να ανήκουν στην Τροχαία, ώστε να αποφεύγονται σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορώ να διαχειριστώ τον χαμό των συναδέλφων μας» φέρεται να έγραψε, σύμφωνα με το MEGA
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο
Όσα εκμυστηρεύτηκε η ανήλικη στη μητέρα της
Ο άνδρας είχε μεταβεί στο γήπεδο για να αθληθεί, όμως δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι
Ο τρίτος τραυματίας παραμένει σε νοσοκομείο της Ρουμανίας
Συνελήφθη από αστυνομικούς
Συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού αποκάλυψε φορτίο κάνναβης άνω των 130 κιλών
Τριήμερο πένθος στον δήμο Τρικκαίων
Παραδείγματα της καθημερινότητας και της πολιτισμικής παραγωγής και γιατί η αναγνώριση του σεξισμού αποτελεί αναγκαίο βήμα για την κατανόηση και την πρόληψη της βίας.
Τι οδήγησε στη φονική έκρηξη
Οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες επί 40 λεπτά για να το επαναφέρουν
Για τη 46χρονη ομολόγησε ότι πέταξε τη σορό της σε κάδο απορριμάτων - Για τη 41χρονη αρνείται την εμπλοκή του
Μια καινούργια φάμπρικα ανόητων και οι «γνωστοί δράστες»
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο
Δεν πείθουν τις αρχές οι εξηγήσεις του για τον θάνατο της δεύτερης γυναίκας
Υπέβαλε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Τρίτη για την εξαφάνιση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.