- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Νέα Μάκρη: Τέσσερις προσαγωγές για τους πυροβολισμούς - Έρευνες σε σπίτια και νέα στοιχεία
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο διασύνδεσης με τουρκικές συμμορίες
Σε τέσσερις προσαγωγές για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη προχώρησε η αστυνομία - Ερευνάται η εμπλοκή τουρκικών δικτύων σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την υπόθεση των πυροβολισμών στη Νέα Μάκρη, με τις αρχές να έχουν προχωρήσει σε τέσσερις προσαγωγές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία από αυτές αναμένεται να μετατραπεί σε σύλληψη, καθώς θεωρείται ότι σχετίζεται άμεσα με το περιστατικό στη Νέα Μάκρη.
Οι έρευνες πραγματοποιούνται από ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., ενώ αστυνομικοί έχουν ήδη προχωρήσει σε εφόδους σε δύο κατοικίες, αναζητώντας στοιχεία που θα φωτίσουν τις συνθήκες της επίθεσης. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στη λεωφόρο Μαραθώνος, όταν τρεις Τούρκοι υπήκοοι βρίσκονταν έξω από σούπερ μάρκετ και δέχθηκαν πυρά από δύο άτομα που κατέβηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Οι δράστες εξαφανίστηκαν αμέσως μετά, ενώ κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν τραυματίστηκε. Η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο το περιστατικό να αποτελεί ακόμη ένα επεισόδιο στον εν εξελίξει πόλεμο μεταξύ τουρκικών συμμοριών, ο οποίος φαίνεται να έχει επεκταθεί και σε ελληνικό έδαφος.
Οι προσαχθέντες ανακρίνονται, ενώ οι αρχές επιχειρούν να χαρτογραφήσουν τις διασυνδέσεις των εμπλεκομένων και να διαπιστώσουν αν σχετίζονται με προηγούμενα περιστατικά βίας. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ενόπλων που άνοιξαν πυρ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αρχεία που ανακτήθηκαν από τον υπολογιστή της γιατρού
Ο εισαγγελέας της Έδρας με την αγόρευση του αποδέχθηκε την κατηγορία και ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι οι δύο αδελφοί
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, η σύζυγος του και οι υπόλοιποι εννέα συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα
Θετικές σε βενζοδιαζεπίνες οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις
Εκείνοι τον διαψεύδουν - Τι υποστηρίζουν πως συνέβη
Εξετάζεται σύνδεση με τις πρόσφατες πλημμύρες
Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος
Tην τράβηξε από τα μαλλιά, της χτύπησε το κεφάλι και φεύγοντας άρπαξε και το κινητό της
«Καλούμαι να πληρώσω 1.500 ευρώ φόρο, πού θα τα βρω;»
Απείλησε οδηγό και προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητο
Η «Ελληνικό Μετρό» υποστηρίζει ότι οι καθιζήσεις έχουν σταθεροποιηθεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες - Όσα κατέθεσε
Κατά τη διάρκεια πεζοπορίας
Βρισκόντουσαν εκεί από τις 29 Σεπτεμβρίου
Οι γονείς κατάλαβαν ότι το μωρό δεν είχε τις αισθήσεις του τη νύχτα
Επιχειρεί να αποδείξει ότι δεν γνώριζε για Μαζωνάκη, μέθη και πλασμαφαίρεση
Για την απάτη κατά του ΕΦΚΑ
Μεταφέρεται από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων
«Εμφανιζόταν ως εργαζόμενη σε τρεις εταιρείες που δεν είχε ακούσει ποτέ»
Η τραγωδία που προκάλεσε τον νέο κύκλο ελέγχων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.