- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λουτράκι: Μετατέθηκε η δασκάλα που υποστήριζε ότι τη θώπευσε 6χρονος
Οι εκπαιδευτικοί προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν μετά το συμβάν
Μεταφέρθηκε σε άλλο σχολείο η δασκάλα που κατήγγειλε παιδί Α' Δημοτικού για θωπεία
Μεταφέρθηκε σε άλλο σχολείο η δασκάλα Α’ Δημοτικού μετά το περιστατικό που συνέβη σε σχολείο του Λουτρακίου, όταν ένα παιδάκι την άγγιξε για να της δείξει τη ζωγραφιά του και η ίδια έκανε επίσημη καταγγελία για θωπεία.
Το πρωτοφανές περιστατικό έχει θορυβήσει την περιοχή του Λουτρακίου ενώ όπως έγινε γνωστό η δασκάλα θα διδάσκει κανονικά μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ.
Μάρτυρας που γνωρίζει την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή Buongiorno στο Mega λέγοντας πως: «Η δασκάλα αυτή ένα πρωί δήλωσε ότι ενώ έκανε μάθημα ένας μαθητής, ένα αγόρι στο τμήμα της Α ‘ Δημοτικού, 6 χρονών, τη θώπευσε στο στήθος. Αμέσως όλοι οι εκπαιδευτικοί έμειναν ενεοί, δεν πίστευαν αυτό που άκουγαν.. Προσπάθησαν οι δάσκαλοι, οι συνάδελφοί της, να την ηρεμήσουν, να τη νουθετήσουν, να της εξηγήσουν ότι κάτι άλλο συμβαίνει, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, διότι και λόγω της μικρής ηλικίας του δεν μπορεί το παιδί να είχε τέτοια πρόθεση».
«Παρόλ’αυτα αυτή επέμεινε στη δική της κατηγορία και υποστήριζε «όχι αυτό δεν το δέχομαι, είναι σεξουαλική παρενόχληση προς το πρόσωπό μου» σημείωσε.
Στη συνέχεια περιέγραψε πως όλοι προσπάθησαν να την ηρεμήσουν λέγοντάς της πως καθημερινά συμβαίνει το ίδιο σε χιλιάδες δασκάλους, ειδικά σε τόσο μικρές ηλικίες: «Αλλά αυτή δεν ήθελε ούτε να το ακούσει, ούτε να το ενστερνιστεί. Ήταν πάρα πολύ κάθετη. Υποστήριξε ότι αυτός ήταν ένας ανερχόμενος, μελλοντικός βιαστής. Η μητέρα ήταν πολύ σοκαρισμένη και έκλαιγε και ήθελε οπωσδήποτε να κάνει μήνυση γιατί την ξεπερνούσε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο θάνατος των τριών παιδιών (Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ίριδα), η κεταμίνη, οι καταθέσεις και οι ποινές
Ο άνδρας δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη
Η μεταγωγή του θα πραγματοποιηθεί υπό αυστηρά μέτρα
Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα για τον απεγκλωβισμό του
Ατύχημα στο Παλαιόκαστρο με τραυματισμό γυναίκας - Νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου
Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση
Καθοριστική αποδείχθηκε η παρουσία αστυνομικού εκτός υπηρεσίας
Συγκλονιστική ήταν και η μαρτυρία της αδελφής του 21χρονου
Κατά τις απολογίες τους αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες
Η Τροχαία μπορεί να επιβάλει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεν μπορεί όμως να σχεδιάσει την κινητικότητα μιας μητρόπολης.
Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν 7 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμη 20
Δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης με σταθερό κοινωνικό αποτύπωμα
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί στη Δυτική Μακεδονία αν συναντήσουν αρκούδα;
Η σημασία ορίων, πρόληψης και ψηφιακής εκπαίδευσης από γονείς και εκπαιδευτικούς
Ο 40χρονος εμφανίστηκε με δύο πιστόλια σε ίντερνετ καφέ στην Τούμπα
Bίντεο έχει καταγράψει τις τελευταίες του στιγμές
«Να με πάτε για τελευταία φορά από το μνήμα του παιδιού μου», υποστήριξε στην απολογία του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.