- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Μόνο τα αίματα θυμάμαι, υποστηρίζει η 45χρονη οδηγός της Porsche για το τροχαίο
«Πήγαινα με το αυτοκίνητό μου στο σπίτι και έσκυψα να ανοίξω τον κλιματισμό» δηλώνει
Ποια η κατάσταση των τραυματιών του τροχαίου στη Θεσσαλονίκη
H 45χρονη οδηγός της Porsche πέρασε το Σάββατο (30.8) το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε κακουργηματική δίωξη για την εμπλοκή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια υποστήριξε ότι η τελευταία κίνηση που θυμάται ότι έκανε ήταν το να ανοίξει το κλιματιστικό.
«Πήγαινα με το αυτοκίνητό μου στο σπίτι και έσκυψα να ανοίξω τον κλιματισμό. Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα, παρά μόνο τα αίματα στο πρόσωπό μου και τον πόνο όταν έφτασα στο νοσοκομείο. Εκεί έμαθα ότι με είχε πάει η φίλη μου και τότε μου είπαν ότι συγκρούστηκα με άλλο αυτοκίνητο», φέρεται να υποστήριξε η 45χρονη. Σύμφωνα με το voria.gr, η 45χρονη παραδέχτηκε ότι ήπιε ηρεμιστικό χάπι Ζάναξ στο νοσοκομείο όπου μετέβη, «για να ηρεμήσει από το σοκ», σύμφωνα με τον συνήγορό της, Κωνσταντίνο Οικονόμου.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, η οδηγός κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο. Επιπλέον, κατηγορείται για σωματική βλάβη από αμέλεια, εγκατάλειψη του τόπου ατυχήματος στη Θεσσαλονίκη, οδήγηση μεταφορικού μέσου υπό την επίδραση ναρκωτικών.
Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ειδική ανακρίτρια όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση της.
Σε δήλωσή τους οι δικηγόροι της 45χρονης υπογράμμισαν ότι η οδηγός «δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Άπαντες ζητούν το κεφάλι της πελάτισσάς μας επί πίνακι. Αν η πελάτισσά μας οδηγούσε ένα Lada και έκανε παρέα με εμένα που είμαι άσημος, αυτή τη στιγμή δεν θα βρισκόμασταν εδώ. Στον προέλεγχο της αιθανόλης, το αποτέλεσμα είναι 0,08 και παραποιήθηκε στα κανάλια πως είναι 0,8, δηλαδή 10 φορές παραπάνω. Μιλάμε για μια περίπτωση από αυτές που συμβαίνουν καθημερινά, 7-8 φορές στην πόλη μας, στη Θεσσαλονίκη».
«Δεν υπάρχει καθόλου αιθανόλη στο αίμα. Δεν υπάρχει καθόλου αλκοόλ και η κοπέλα είναι πεντακάθαρη. Προσπαθούμε να καταλάβουμε και εμείς τι έχει γίνει», δήλωσε ο κ. Σανίδας και πρόσθεσε ότι ο εντολέας του δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη στο τροχαίο ατύχημα, μπήκε στο αυτοκίνητο της φίλης της που ακολουθούσε από πίσω και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. «Ήταν σε σοκ, βγήκε από το αυτοκίνητο και τη μάζεψε η φίλη της», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.
Ποια η κατάσταση των τραυματιών του τροχαίου στη Θεσσαλονίκη
Η 26χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος, σύμφωνα με το voria.gr, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, εξαιτίας του τραύματος που έχει στους πνεύμονες. Ο 28χρονος σύντροφός της βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, νοσηλευόμενος σε κλινική με κατάγματα σπονδύλων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο, ενώ οι αρχές προχώρησαν σε κατάσχεση πλήθους αντικειμένων
Δεν έχασε την όρασή του για μερικά χιλιοστά - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Kρατείται ο ένας εξ αυτών
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο διασύνδεσης με τουρκικές συμμορίες
Ο νεαρός φίλος του θύματος ταυτοποιήθηκε από τις αρχές και παρουσιάστηκε ενώπιον της ανακρίτριας
Ανήλικοι και ενήλικοι ανάμεσα στους συλληφθέντες - Οι κατηγορούμενοι οδηγούνται στον ανακριτή
Διπλάσια από το όριο η ταχύτητα στο ύψος της Θέρμης - Αντιμέτωπος με βαριές ποινές
Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος κατηγορούμενος - Στο μικροσκόπιο το οπαδικό κίνητρο
Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο
Διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία του συρμού
Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και τρίτο άτομο
Tα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν από την ιατροδικαστική εξέταση
Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για την αιτία θανάτου
Δύο ακόμη άτομα διώκονται με τον Αθλητικό Νόμο - Αποκλείστηκε σύνδεση με την υπόθεση «αυτόκλητων τιμωρών»
Η πιεστική πραγματικότητα των ανθρώπων που στέκονται πίσω από τις σχολικές έδρες
Ο κατηγορούμενος παραδόθηκε στην αστυνομία με τον δικηγόρο του - Τι υποστηρίζει
Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το θύμα δέχθηκε δύο μαχαιριές
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τη διενέργεια αξονικής τομογραφίας
Ο 23χρονος παραδόθηκε στην Ασφάλεια και ισχυρίζεται ότι τραυμάτισε τον 20χρονο σε αυτοάμυνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.