Κοινωνια

Κτηνωδία στον Βόλο: 61χρονος πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο έξω από το Δημοτικό Κυνοκομείο

Εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κτηνωδία στον Βόλο: 61χρονος πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο έξω από το Δημοτικό Κυνοκομείο
Κτηνωδία στον Βόλο: 61χρονος πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο έξω από το Δημοτικό Κυνοκομείο (φωτ. αρχείου) © Anthony Young/ Unsplash

Κτηνωδία στον Βόλο: 61χρονος πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο έξω από το Δημοτικό Κυνοκομείο

Οργή προκάλεσε στο Βόλο η εν ψυχρώ δολοφονία ενός αδέσποτου σκύλου, το πρωί της Τρίτης (12.08), ακριβώς έξω από το Δημοτικό Κυνοκομείο.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 61χρονος κυνηγός, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Σύμφωνα με το gegonota.news, ο άνδρας πυροβόλησε το ζώο με κυνηγετικό όπλο και μονόβολα φυσίγγια. Η επίθεση καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου, γεγονός που οδήγησε άμεσα στην ταυτοποίησή του και τη σύλληψή του από τις αρχές του Βόλου.

Η εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Συλλόγου Βόλου, Χρύσα Κοσκινά, έκανε λόγο για «εκτέλεση εξ επαφής», περιγράφοντας ότι το σκυλάκι πλησίασε φιλικά τον άνδρα πριν εκείνος το πυροβολήσει. «Ο δράστης ανέβηκε στο Κυνοκομείο και με καραμπίνα σκότωσε εξ επαφής το άτυχο αδεσποτάκι που έτρεξε να τον υποδεχθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Σε βάρος του 61χρονου σχηματίζεται δικογραφία για κακοποίηση ζώου, ενώ το περιστατικό έχει ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις και πολίτες, οι οποίοι ζητούν αυστηρή και παραδειγματική τιμωρία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY