- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δημογλίδου για θάνατο 23χρονου εργαζόμενου στην Πάρο: Δεν φαίνεται να είναι εγκληματική ενέργεια
Ο νεαρός άνδρας είχε εντοπιστεί σε λίμνη αίματος - Κατέληξε μία εβδομάδα μετά
Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές για τον θάνατο του 23χρονου εργαζόμενου στην Πάρο
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο του 23χρονου Παναγιώτη, ο οποίος εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στην Πάρο. Ο νεαρός άνδρας είχε μεταβεί στο νησί για να εργαστεί σεζόν. Ο 23χρονος εντοπίστηκε φέροντας τραύμα από μαχαίρι και έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στην Αθήνα, άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, οι αρχές ενημερώθηκαν για τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου (12.7) στην Πάρο. Ο 23χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου και κατέληξε μετά από μία εβδομάδα. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, η μητέρα του προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και προσκόμισε το σχετικό έγγραφο του νοσοκομείου που επιβεβαίωνε τον θάνατο του. Κατά την κατάθεσή της, δήλωσε άγνοια για το αν ο θάνατος προήλθε από εγκληματική ενέργεια, εκφράζοντας ωστόσο την επιθυμία να ερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες και να καταθέσουν οι μάρτυρες του περιστατικού.
Θάνατος 23χρονου - Πάρος: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία των αρχών
Σε δηλώσεις της στο Action24, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, υπογράμμισε ότι έχει κατασχεθεί το μαχαίρι, ενώ ελήφθησαν καταθέσεις από μάρτυρες. Μάλιστα, από την αυτοψία στον χώρο φαίνεται πως ο θάνατός του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. «Η αστυνομία διερευνά με πολλή προσοχή το θέμα. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία -καταθέσεις αυτοπτών και αυτήκοων μαρτύρων, έρευνα στο σημείο και αντικείμενο τραυματισμού- δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Οι Αρχές οδηγούνται στο συμπέρασμα του αυτοτραυματισμού. Χωρίς όμως να μπορούμε να το πούμε ακόμα με απόλυτη βεβαιότητα, καθώς περιμένουμε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Πιο καθαρή εικόνα θα δείξει το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται», ανέφερε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άνδρας βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές
Είχε σημάνει Silver Alert για τον εντοπισμό του
Τι ζητά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών
Διαψεύδονται οι αρχικές πληροφορίες
Κάτοικοι αναφέρουν προβλήματα σε φωτεινούς σηματοδότες
Περίοικοι ειδοποίησαν τις αρχές
Έδινε στη Βασιλική φαρμακευτικά σκευάσματα χωρίς να το γνωρίζει;
Αύριο απολογείται ο 41χρονος
Οι πρώτες πληροφορίες για το δυστύχημα
Oι γονείς της ανήλικης εντόπισαν στο κινητό της μηνύματα που φέρεται να αντάλλασσε με τον καλλιτέχνη
Αναζητούνται ακόμη οι γονείς της, 48 ώρες μετά το τροχαίο
Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται
Τα ίχνη της αγνοούνται από το πρωί της Πέμπτης
Αναζητείται ακόμη ο επίδοξος «δράκος»
«Άκουσα το γκάζι και πέταξα το παιδί μου μέσα στο σούπερ μάρκετ» είπε η μητέρα που έσωσε το παιδί της τελευταία στιγμή
Αγωνία για την επιμέλεια των δύο κοριτσιών
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η μητέρα άρπαξε το παιδί και βούτηξαν στο διπλανό σούπερ μάρκετ
Την αστυνομία ειδοποίησε ο αδερφός του θύματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.