Κοινωνια

Έξω από το σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη η βόμβα που εντοπίστηκε - Γιατί δεν εξερράγη

O εκρηκτικός μηχανισμός εξουδετερώθηκε από τις Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έξω από το σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη η βόμβα που εντοπίστηκε - Γιατί δεν εξερράγη
Έξω από το σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη η βόμβα που εντοπίστηκε - Γιατί δεν εξερράγη © ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI

Έξω από το σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη η βόμβα που εντοπίστηκε - Γιατί δεν εξερράγη

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10.07) στο σπίτι του εκδότη του Βήματος, Γιάννη Πρετεντέρη, με την είδηση για την ταυτότητά του να γίνεται γνωστή από το ίδιο το δημοσιογραφικό μέσο, που σημειώνει ότι εξουδετερώθηκε από το TEEM.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και έσπευσαν στο σημείο πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πέντε κιλά αμωνιοδυναμίτιδας με φυτίλι βραδείας καύσεως. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχόμενη έκρηξη έξω από το σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη θα προκαλούσε εκτεταμένες ζημιές. 

Οι Αρχές εκτιμούν ότι κάτι δεν λειτούργησε σωστά και γι' αυτό δεν εξερράγη.

Η περιοχή αποκλείστηκε ενώ στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν στοιχεία από βίντεο της γειτονιάς, από τα οποία μπορεί να προκύψουν στοιχεία για το δρομολόγιο των δραστών και να οδηγηθούν σε συμπεράσματα για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από το συμβάν. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY