- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Νικολούλη: Η Μουρτζούκου έβγαλε βίντεο με το παιδί πριν φύγει από τη ζωή, όπως και η Πισπιρίγκου
«Είμαι σοκαρισμένη» - Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για τη σύλληψη
Νικολούλη: Η Μουρτζούκου έβγαλε βίντεο με το παιδί πριν φύγει από τη ζωή, όπως και η Πισπιρίγκου
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία πλέον κατηγορείται για τον θάνατο των δύο παιδιών της, το 2022 και το 2023, του βρέφους της κουμπάρας της το 2021, και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας μίας ενήλικης φίλης της μέσω πνιγμού.
Η Αγγελική Νικολούλη που εκτάκτως την Παρασκευή θα κάνει εκπομπή για την Ειρήνη Μουρτζούκου αν και είχε αποχαιρετήσει για αυτή τη σεζόν μίλησε στο MEGA για τα όσα διαδραματίζονται.
«Αν και περιμέναμε αυτές τις εξελίξεις, εγώ προσωπικά νιώθω σοκαρισμένη σήμερα από τις λεπτομέρειες που βλέπουμε να βγαίνουν στο φως για τις απόπειρες εναντίον των παιδιών και ιδιαίτερα του δικού της παιδιού του δεύτερου στο νοσοκομείο», λέει για το θέμα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, η Αγγελική Νικολούλη.
«Προκαλούν ανατριχίλα όλα αυτά γιατί μιλάμε για 5 απόπειρες και μέσα σε μία ημέρα προσπάθησε δύο φορές να στερήσει το οξυγόνο από το παιδάκι 2 μηνών, φράζοντας τη μύτη και το στόμα. Η πρώτη απόπειρα είχε γίνει στο σπίτι της και το παιδάκι σώθηκε από την ίδια της μητέρα που κάλεσε το ασθενοφόρο».
«Κάτι άλλο που σίγουρα προκαλεί ανατριχίλα, είναι ότι πριν το δεύτερο παιδάκι ‘φύγει’ από τη ζωή, απαθανάτισε την σκηνή σε ένα βίντεο. (…) Αυτό το βίντεο το στέλνει στον πατριό της για να του δείξει ότι το παιδί είναι καλά και το στέλνει και στο ‘Τούνελ’. Την ίδια σκηνή την είχε η Ρούλα από την Πάτρα που καταδικάστηκε πρωτόδικα για δολοφονίες τριών παιδιών, των δικών της παιδιών», λέει η δημοσιογράφος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.