- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρόδος: Σεξουαλική παρενόχληση σε χώρο μασάζ κατήγγειλε 37χρονη τουρίστρια
Η εργαζόμενη στο σπα του ξενοδοχείου φέρεται να την άγγιξε επανειλημμένα
Ρόδος: Σεξουαλική παρενόχληση σε χώρο μασάζ κατήγγειλε 37χρονη τουρίστρια
Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε την Κυριακή (22.06) στη Ρόδο, τουρίστρια από το Ηνωμένο Βασίλειο, υποβάλλοντας μήνυση για προσβολή της γενετήσιάς της αξιοπρέπειας. Η 37χρονη γυναίκα, η οποία βρίσκεται στo νησί για διακοπές, επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και υπέβαλε επίσημα έγκληση εις βάρος εργαζόμενης σε ξενοδοχείο της περιοχής Κρεμαστής, όπου διέμενε.
Όπως αναφέρει η Δημοκρατική της Ρόδου στην κατάθεσή της ανέφερε πως το περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Ιουνίου και ώρα 16:00, όταν η ίδια μετέβη στον χώρο του σπα του ξενοδοχείου για συνεδρία μασάζ.
Όπως περιγράφει, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η εργαζόμενη στο σπα, στην οποία αποδίδεται ο ρόλος της φερόμενης δράστιδας, φέρεται να την άγγιξε επανειλημμένα στο επίμαχο σημείο, με το νύχι του δαχτύλου της, συνολικά περίπου έξι φορές, χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική αναγκαιότητα ή ένδειξη στο πλαίσιο της θεραπείας.
Η παθούσα σημείωσε πως ένιωσε άβολα και προσβεβλημένη από τη συμπεριφορά αυτή, την οποία θεώρησε απρεπή και παραβιαστική. Όπως δήλωσε, δεν υπήρξε καμία συναίνεση ή ανοχή για τέτοιου είδους επαφή, την οποία χαρακτήρισε ξεκάθαρα ως προσβολή της γενετήσιας ευπρέπειάς της.
Με βάση τα αναφερόμενα, οι αστυνομικές αρχές της Ιαλυσού έχουν ξεκινήσει τη διενέργεια προανάκρισης για να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας και να εξεταστούν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία.
Πηγή: dimokratiki.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Oι γονείς της ανήλικης εντόπισαν στο κινητό της μηνύματα που φέρεται να αντάλλασσε με τον καλλιτέχνη
Αναζητούνται ακόμη οι γονείς της, 48 ώρες μετά το τροχαίο
Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται
Τα ίχνη της αγνοούνται από το πρωί της Πέμπτης
Αναζητείται ακόμη ο επίδοξος «δράκος»
«Άκουσα το γκάζι και πέταξα το παιδί μου μέσα στο σούπερ μάρκετ» είπε η μητέρα που έσωσε το παιδί της τελευταία στιγμή
Αγωνία για την επιμέλεια των δύο κοριτσιών
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Η μητέρα άρπαξε το παιδί και βούτηξαν στο διπλανό σούπερ μάρκετ
Την αστυνομία ειδοποίησε ο αδερφός του θύματος
Ο υπαίτιος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας
Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 41χρονος
Aποκαλύψεις από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή
Πάνω από 2 εκατ. ευρώ τα προσδοκόμενα κέρδη
Ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και τραπεζοκαθίσματα
Τραγικές φιγούρες η αδελφή και η θεία της 39χρονης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.