Λέσβος: Εγώ στον θάνατο του βλέπω εκβιασμό και μετά παραδειγματισμό, λέει η μητέρα του 29χρονου λιμενικού
«Ο Νίκος ήταν ψύχραιμο και λογικό παιδί. Δεν θα μας το έκανε αυτό, δεν θα αυτοκτονούσε»
Λέσβος: Οι νέες δηλώσεις της μητέρας του 29χρονου - Επιμένει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια
Η μητέρα του 29χρονου λιμενικού που βρέθηκε κρεμασμένος τη Μεγάλη Παρασκευή σε ξωκλήσι στη Λέσβο μίλησε σήμερα (2.5) στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η οικογένεια του νεαρού λιμενικού κάνει λόγο από την πρώτη στιγμή για εγκληματική ενέργεια.
Η οικογένειά του αναζητά συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με τον θάνατο του λιμενικού στη Λέσβο. Σύμφωνα με την εκπομπή, ανάμεσα στα ερωτήματα είναι το γιατί τα ρούχα και το κινητό του βρέθηκαν σε απόσταση πολλών δεκάδων χιλιομέτρων από το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του. Οι αρχές εξετάζουν το κινητό τηλέφωνο και τις επικοινωνίες του 29χρονου, καθώς λόγω της δουλειάς του φαίνεται ότι εξετάζεται το αν ο θάνατός του μπορεί να συνδέεται με τον εντοπισμό μεγάλου φορτίου ναρκωτικών λίγες ημέρες πριν στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Λιμενικός Λέσβος: Κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει το κάνει γρήγορα, λέει η μητέρα του 29χρονου
«Εγώ στον θάνατο του Νίκου βλέπω εκβιασμό και μετά παραδειγματισμό», δήλωσε στο Star η μητέρα του 29χρονου.
«Αν ήθελε να αυτοκτονήσει γιατί δεν επιτάχυνε να πέσει με το αυτοκίνητο επάνω σε μια ελιά από το να μαχαιρώνεται 50 φορές; Γιατί να έχει αυτήν την άσχημη υστεροφημία του αυτόχειρα; Ο Νίκος ήταν ψύχραιμο και λογικό παιδί. Δεν θα μας το έκανε αυτό. Εμένα αυτό το γιατί θα με φάει. Ένας αυτόχειρας δεν αφήνει ένα σημείωμα; Προσπάθησα και προσπαθώ να βγω από τη θέση της μάνας και να μπω στη θέση ενός ξένου, να κάνω μία λογική σκέψη. Κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει το κάνει γρήγορα, δεν μαχαιρώνεται στον Προφήτη Ηλία, φτάνει πονώντας στην Καλλονή, δεν αποχαιρετά τη μάνα του και πηγαίνει να κρεμαστεί στην άλλη άκρη του νησιού στο Σίγρι», πρόσθεσε η μητέρα του.
Ακούστε τις δηλώσεις της μητέρας του 29χρονου λιμενικού
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το περιμέναμε να γίνει», λένε γείτονες, «το 2014 έσφαξε τη μητέρα του»
Η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη
Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία με δράστη τον γιο - Είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της μητέρας του
Δέκα άτομα επιτέθηκαν με μανία στον μαθητή - Νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Παίδων
Το αυτοκίνητο εξετράπη και προσέκρουσε σε σηματοδότη - Οι δύο νέοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους
Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και για τον θάνατο της μητέρας του
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.