- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Καθηγητής στον Άλιμο: «Θέλαμε να προχωρήσουμε αλλά μας χώρισε η αστυνομία» κατέθεσε η 14χρονη
Είχαν σχεδιάσει να συναντηθούν - Όσα αποκάλυψε η μαθήτρια
Καθηγητής στον Άλιμο: «Θέλαμε να προχωρήσουμε αλλά μας χώρισε η αστυνομία» κατέθεσε η 14χρονη
Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον 52χρονο καθηγητή στον Άλιμο που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 14χρονης μαθήτριάς του Ο 52χρονος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ έχει κάνει αίτηση για μεροκάματα προκειμένου να λάβει ευνοϊκότερη ποινική μεταχείριση, ωστόσο δεν έχει γίνει δεκτή.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 52χρονος από τον Άλιμο συνομιλούσε με μαθήτριά του και την παρακινούσε να κλείσουν ραντεβού για να ολοκληρώσουν τη σχέση τους, ωστόσο, τα σχέδιά του ανετράπησαν με τη σύλληψή του από τις αστυνομικές Αρχές.
Αποκάλυψε ότι είχαν σχεδιάσει να συναντηθούν για να προχωρήσουν τη σχέση τους. «Ναι σκοπεύαμε αλλά δεν προλάβαμε. Μας χώρισαν», ανέφερε στην κατάθεσή της, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση πρόσθεσε: «Είδε η Αστυνομία, τα μηνύματα από τα κομπιούτερ και τον πήρανε, δεν προλάβαμε. Μας χώρισαν. Δηλαδή έλεος».
Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης στους παιδοψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας, το κορίτσι ξεκίνησε να ανταλλάσσει αθώα μηνύματα με τον καθηγητή της, ωστόσο στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, η συνομιλία τους έγινε «πρόστυχη». Μάλιστα ο 52χρονος είχε ενημερώσει την 14χρονη ότι όταν αυτή θα γινόταν 16 ετών θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τη σχέση τους.
Στην κατάθεσή του το κορίτσι είπε ότι είχε συναντηθεί από κοντά με τον καθηγητή και μάλιστα έκατσαν για κάποιο διάστημα μέσα στο αυτοκίνητό του όπου «κάναμε κάποια πράγματα». Εκεί βρισκόταν και μία εξωσχολική φίλη της ανήλικης η οποία παραδέχθηκε ότι δεν της άρεσαν όσα είδε. Αναφορικά με τις συνομιλίες τους είπε ότι ήταν καθημερινές και είχαν διάρκεια περίπου πέντε ωρών και γίνονταν κυρίως βράδυ όταν οι γονείς της νόμιζαν ότι πήγαινε για ύπνο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο γυναίκες φέρεται να μη φορούσαν ζώνη ασφαλείας
Οι τρεις ενέδρες και οι ξυλοδαρμοί
Ο θάνατος μπορεί να είναι σύντομος και απλός· η πορεία προς αυτόν όμως χρειάζεται τρυφερότητα, υποστήριξη και συντροφιά
Οι Αρχές των δικαστηρίων ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ
Φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα
«Του είπα ξέρω ότι τον φάγανε. Τον χτύπησαν!», είπε ο ψαράς
Έκτακτη διακοπή στην κεντρική αγορά της πόλης - Συνεργεία εργάζονται για αποκατάσταση
Τα ίχνη της χάθηκαν την Τετάρτη
Την εξύβριζαν συστηματικά
Οι επιβαρυντικοί παράγοντες κινδύνου
Εντείνονται οι κινητοποιήσεις - Αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για τη συνέχεια
Η σχέση των Ελλήνων πολιτών με την ιδιωτικότητα
Δύσκολη κατάσταση σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών
«Τα ύψη βροχής στη Δυτική Αττική εξηγούν τις πλημμύρες» εξηγεί ο Θ. Κολυδάς
Πλημμύρισαν σπίτια - Τι λέει ο δήμαρχος
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα σπίτια και εμπόδια σε δρόμους
Νωρίτερα είχε διακοπή η κυκλοφορία σε τμήμα της
Κλειστοί δρόμοι από τις κατολισθήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.