- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι απαντά η εταιρεία για περιστατικό σε λούνα παρκ της Αττικής
«Ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας» σημειώνεται στην ανακοίνωση
Τι απαντά η εταιρεία για περιστατικό σε λούνα παρκ της Αττικής - «Δεν υπήρξε βλάβη, αλλά ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος»
Ανακοίνωση για το περιστατικό που καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου (15.12) σε λούνα παρκ της Αθήνας έδωσε η εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι το περιστατικό δεν οφείλεται σε βλάβη, αλλά σε «μια έκτακτη διακοπή ρεύματος στην περιοχή».
«Στην πραγματικότητα η βλάβη ήταν ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος, η έλλειψη γεννητριών ήταν απόλυτα ψευδής, δεδομένου μάλιστα ότι το Allou! Fun Park διαθέτει γεννήτριες για την πλήρη λειτουργία του σε τέτοιες περιπτώσεις και ο ‘εγκλωβισμός’ ανθρώπων ήταν απόλυτα σωστή τήρηση των κανόνων ασφαλείας», συνεχίζει η εταιρεία του λούνα παρκ στην ανακοίνωσή της.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας
«Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων, αναφορικά με τη λειτουργία του Allou! Fun Park, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:
Λίγο πριν τη λήξη της λειτουργίας του Allou! Fun Park, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 21.40, πραγματοποιήθηκε διακοπή ρεύματος στην περιοχή, από τον ΔΕΔΔΗΕ.
Ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, ενεργοποιήθηκαν οι γεννήτριες και παράλληλα, η διαδικασία ασφαλούς μετακίνησης όλων των ανθρώπων που βρίσκονταν στα παιχνίδια και μηχανήματα του Allou! Fun Park.
Αυτό το περιστατικό, που προήλθε από μια έκτακτη διακοπή ρεύματος στην περιοχή και για το οποίο το προσωπικό του Allou! Fun Park είναι πλήρως εκπαιδευμένο και λειτούργησε κατά γράμμα, βάσει του πρωτοκόλλου ασφαλείας, παρουσιάστηκε ως «βλάβη» και ως «επικίνδυνο» για την ασφάλεια.
Στην πραγματικότητα η βλάβη ήταν ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος, η έλλειψη γεννητριών ήταν απόλυτα ψευδής, δεδομένου μάλιστα ότι το Allou! Fun Park διαθέτει γεννήτριες για την πλήρη λειτουργία του σε τέτοιες περιπτώσεις και ο ‘εγκλωβισμός’ ανθρώπων ήταν απόλυτα σωστή τήρηση των κανόνων ασφαλείας.
Υποδεχόμαστε κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντάς τους στιγμές διασκέδασης με απόλυτη ασφάλεια. Είμαστε ένας χώρος που ελέγχεται συνεχώς από τις αρχές, με πρόσφατους μάλιστα ελέγχους και πιστοποιήσεις από όλους τους φορείς, συμπεριλαμβανομένης της Πυροσβεστικής και του ανεξάρτητου φορέα ελέγχου και πιστοποίησης.
Είναι τουλάχιστον ατυχές, ιδιαίτερα λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, να μεταφέρονται και να προβάλλονται εντελώς ψευδή περιστατικά, τα οποία ως αποτέλεσμα έχουν τη δημιουργία κλίματος πανικού και φόβου, το οποίο αυτό είναι ο πραγματικός κίνδυνος και όχι η τήρηση των κανόνων ασφαλείας».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οικογενειακές κόντρες και κενά στις καταθέσεις για τον εξαφανισμένο Κώστα Γρεβενίτη
Πρόγραμμα για 114.384 εργαζομένους ιδιωτικού τομέα με 150 ώρες τηλεκατάρτισης και πιστοποίηση
O άνδρας έχει ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών
Σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απειλή και εξύβριση
Για την ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν ανοιχτά όλα τα σενάρια
Νέα στοιχεία από όσα είπε ο ανήλικος για τη δολοφονία του πατέρα
Νοσηλεύεται φρουρούμενος
Ο μαθητής βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο εκδρομής με το σχολείο του
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2024, κατόπιν ψηφιακής έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί συνολικά 12 άτομα
Είχε κρύψει τα πλαστά χαρτονομίσματα σε κουτί από επιτραπέζιο
Εξιχνιάστηκαν πάνω από 40 απάτες
Τι αναφέρει το πόρισμα των ψυχιάτρων για την 25χρονη
Στην Πάτρα επέστρεψε ο πατέρας της 16χρονης
Ο 17χρονος διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα στον αριστερό μηρό
Τι λέει οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο
Με αφορμή τη νέα, αφοπλιστική σειρά του Netflix: Πότε ζούμε για τελευταία φορά την καθημερινότητά μας;
Ναι, υπάρχει ακόμη εσωτερικευμένος μισογυνισμός, αλλά υπάρχει και μετατόπιση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.