- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου
Το πέπλο αφρικανικής σκόνης εξακολουθεί να καλύπτει αρκετές περιοχές της χώρας τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, την επόμενη εβδομάδα αναμένουμε νέα αλλαγή του καιρού.
Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, επιδείνωση του καιρού περιμένουμε μετά τις 22 Απριλίου. Ο καιρός θα χαλάσει αρχικά από τη βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια στην υπόλοιπη, με βροχές, μπόρες και καταιγίδες.
Ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Το Σάββατο από τα Δωδεκάνησα μέχρι και το Καστελόριζο θα σημειωθούν τοπικές μπόρες που θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα καλός καιρός, ωστόσο σε Δράμα, Καβάλα, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, θα υπάρξουν περάσματα από μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες. Στην ορεινή Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησο θα υπάρξουν κάποια σύννεφα τα οποία ίσως δώσουν το μεσημέρι και το απόγευμα κάποιες μπόρες.
Την Κυριακή αναμένεται καλός ο καιρός με κάποιες τοπικές μπόρες κυρίως στην ορεινή, ανατολική Μακεδονία, ορεινή Χαλκιδική, ορεινή Ήπειρο, ορεινή Θεσσαλία, ορεινή Στερεά και ορεινή Πελοπόννησο. Τη Δευτέρα η αστάθεια περιορίζεται, από την Τρίτη, όμως, θα αρχίσει να χαλάει ο καιρός κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, από το απόγευμα και μετέπειτα με αρκετές μπόρες και καταιγίδες.
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν στα δυτικά και στα βόρεια υψηλές και το Σάββατο, στη νότια Ελλάδα πολύ ψύχρα. Την Κυριακή θα μαλακώσει ο καιρός και στον νότο, θα πέσει λίγο η θερμοκρασία και στην υπόλοιπη χώρα. Τη Δευτέρα βλέπουμε κοντά στους 20-22 βαθμούς, την Τρίτη θα ανέβει η θερμοκρασία με 23άρια και 24άρια, στη βόρεια όμως χώρα από το απόγευμα της Τρίτης θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία.
Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι στις 22 και 23 του μηνός κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε μία αλλαγή του καιρού στη βόρεια Ελλάδα προς το φθινοπωρινό και στις 24-25 αυτό το σύστημα θα περάσει και από την υπόλοιπη χώρα, δίνοντας κατά πάσα πιθανότητα βροχές, μπόρες και καταιγίδες, αλλά μετά τις 26-27 φαίνεται ότι θα ξαναβελτιωθεί ο καιρός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.