- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Νεαροί έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ 13χρονης, έκλεισαν ραντεβού με 30χρονο και του επιτέθηκαν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Θεσσαλονίκη: Νεαροί έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ 13χρονης, έκλεισαν ραντεβού με 30χρονο και του επιτέθηκαν - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν ένας 30χρονος άνδρας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο νεαρά άτομα που του είχαν στήσει “ενέδρα” μέσω διαδικτύου.
Οι δράστες, ένας 23χρονος και μια 20χρονη, φέρονται να δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ στο Instagram, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία ενός 13χρονου κοριτσιού, προκειμένου να κανονίσουν συνάντηση με το θύμα. Όταν εκείνος έφτασε στο σημείο, του επιτέθηκαν, απειλώντας τον και χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.
Ο 30χρονος προσπάθησε να αμυνθεί, σπρώχνοντάς τους, όμως τραυματίστηκε στο χέρι από μαχαίρι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ενώ οι δράστες έπεσαν στο οδόστρωμα.
Στη συνέχεια, ο άνδρας διέφυγε, αφήνοντας πίσω του το ηλεκτρικό πατίνι του, το οποίο οι δύο νεαροί αφαίρεσαν πριν φύγουν από το σημείο.
Η Αστυνομία προχώρησε λίγο αργότερα στη σύλληψή τους, με την έρευνα να αποκαλύπτει πως το ραντεβού και η παγίδα είχαν οργανωθεί εξ ολοκλήρου από τον 23χρονο, που ήταν εκείνος που δημιούργησε το ψεύτικο προφίλ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταγράφηκαν ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή
Ο υφυπουργός ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα για τις δοκιμές σύνδεσης με τη γραμμή Καλαμαριάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό του συμβάντος
Σε πανικό οι γονείς, φοβούνται για την ασφάλεια των παιδιών τους
Το περιστατικό σημειώθηκε τον Φεβρουάριο αλλά ο δράστης συνελήφθη προχθές το μεσημέρι
Πώς θα κινηθούν Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ
Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός
Είχε παραβιάσει τον περιοριστή ταχύτητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πότε το θερμόμετρο θα δείξει 32 βαθμούς Κελσίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη μεσαία και την αριστερή λωρίδα
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.