- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι πήγαν σε αστυνομικό τμήμα με τους κηδεμόνες τους και ομολόγησαν την κλοπή αυτοκινήτου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι πήγαν σε αστυνομικό τμήμα με τους κηδεμόνες τους και ομολόγησαν την κλοπή αυτοκινήτου - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τρεις ανήλικοι, δύο 14χρονοι και ένας 15χρονος, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενοι από τους κηδεμόνες τους, προκειμένου να παραδεχθούν ότι είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η κλοπή σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης, όταν οι ανήλικοι, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν ένα Ι.Χ. όχημα που ήταν σταθμευμένο στον δρόμο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε περίπου μία ώρα αργότερα, εγκαταλελειμμένο λίγα τετράγωνα μακριά, και επιστράφηκε στη νόμιμη ιδιοκτήτριά του.
Ένα 24ωρο μετά το περιστατικό, οι τρεις νεαροί, ύστερα από παρότρυνση των οικογενειών τους, μετέβησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας – Τριανδρίας, όπου παραδέχθηκαν πλήρως την πράξη τους.
Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ εξετάζεται ο ρόλος των κηδεμόνων τους, καθώς και οι συνθήκες υπό τις οποίες προχώρησαν στην κλοπή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προφυλακίστηκε ο 19χρονος για την αιματηρή υπόθεση στην Καλαμαριά - Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος
Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Για πρώτη φορά στην Ευρώπη και για πρώτη φορά στην Ελλάδα υλοποιείται αυτό το ψηφιακό πλαίσιο
Η ανακοίνωση του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου
Η ανακοίνωση της γκαλερί Τσαγκαράκης
Με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης της νόσου
Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το χειμωνιάτικο σκηνικό
Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί
Ποια δρομολόγια υποκαθίστανται από λεωφορεία
Σε χειμωνιάτικο «κλοιό» η χώρα
Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.