- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διασωληνωμένο 3χρονο κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Ρόδου – Βρέθηκε στον πάτο πισίνας ξενοδοχείου
Παραμένει άγνωστο το πως διέφυγε της προσοχής της οικογένειάς του
Διασωληνωμένο 3χρονο κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Ρόδου – Βρέθηκε στον πάτο πισίνας ξενοδοχείου
Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ένα τρίχρονο κοριτσάκι βρετανικής καταγωγής, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τον πυθμένα πισίνας σε ξενοδοχείο της περιοχής Λάρδου, το μεσημέρι της Τρίτης (14 Οκτωβρίου 2025).
Το παιδί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, παρέμεινε για αρκετή ώρα μέσα στο νερό και κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο παρουσίαζε μυδρίαση και μηδενική ανταπόκριση σε ερεθίσματα. Περίπου στις 3 το μεσημέρι, είχε προγραμματιστεί αξονική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει προκληθεί εγκεφαλικό οίδημα.
Όπως ανέφερε στη dimokratiki.gr ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου, Μιχάλης Σοκορέλος, η κατάσταση του παιδιού κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή. Σε περίπτωση που διαπιστωθούν σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες, εξετάζεται η άμεση αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών. Σημαντικό ρόλο στις πρώτες κρίσιμες στιγμές έπαιξε η παρουσία Βρετανού γιατρού-επειγοντολόγου στο ξενοδοχείο, ο οποίος παρείχε άμεσα τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και το συνόδευσε με το ασθενοφόρο έως το νοσοκομείο.
Το πώς το μικρό κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από την προσοχή της οικογένειάς του και να βρεθεί μόνο του στη μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου, παραμένει άγνωστο. Οι γονείς, τα δύο αδελφάκια και η γιαγιά του βρίσκονταν μαζί του για διακοπές στο νησί. Το τραγικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία ακόμη πρόσφατη υπόθεση πνιγμού, μόλις πριν από τέσσερις ημέρες, όταν ένα πεντάχρονο παιδί ινδικής καταγωγής έχασε τη ζωή του σε πισίνα ξενοδοχείου στο Καμάρι Σαντορίνης, ενώ βρισκόταν εκεί με τους γονείς του.
Πηγή: dimokratiki.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Tι είπε για την πολεοδομική επέκταση σε προστατευόμενες περιοχές
Στο σημείο επιχειρεί ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του στρατού
Αφορά τις αποζημιώσεις που επιδικάζονται στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες
Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν βρει μέχρι τώρα κάλυκες
Διευκρινίσεις για ΚΤΕΟ και Κ.Ε.Κ, τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο στο ισχύον πλαίσο
«Δεμένα» τα πλοία σε όλα τα λιμάνια
Επιχείρηση με διαπραγματευτές και ΟΠΚΕ για 20χρονο φοιτητή στο κέντρο της πόλης
Αναλυτικά οι ενέργειες στις οποίες είχε προχωρήσει η διοίκηση
Τι αναφέρει στην ανάρτηση για την πρόγνωση των επόμενων ημερών ο Θοδωρής Κολυδάς
Η λειτουργία του διακόπηκε τον Ιανουάριο, με την ίδια να χαρακτηρίζει τότε την απόφαση «πολύ δύσκολη»
Ήταν κρυμμένα στις σόλες
Ένα νέο τοπόσημο δημιουργείται στην πόλη, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Τι έχουν ανακοινώσει οι μεγάλες αλυσίδες
Από την Πέμπτη αλλαγή σκηνικού - Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Για σειρά κακουργημάτων η δίωξη που του ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.