- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Όλγα Κεφαλογιάννη για το διαζύγιό της: Δεν ένιωσα απογοήτευση, ένιωσα προδοσία
«Έκανα focus στο ότι έχω τα παιδιά, είναι η δύναμή μου»
Όλγα Κεφαλογιάννη για το διαζύγιό της: Δεν ένιωσα απογοήτευση, ένιωσα προδοσία
Νέα συνέντευξη παραχώρησε σήμερα (24.09) η Όλγα Κεφαλογιάννη στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega, όπου μίλησε για τη μητρότητα, το νέο κεφάλαιο της ζωής της με το διαζύγιό της και φυσικά για τον ελληνικό τουρισμό.
«Έχουμε τώρα τα τελευταία στοιχεία για τους 7 πρώτους μήνες του 2025. Πάμε πολύ καλύτερα, αλλά όχι μόνο για το ότι έχουμε μία μικρή αύξηση στις αφίξεις, έχουμε μία πολύ μεγάλη αύξηση στα έσοδα».
Μιλώντας για τη νέα φάση της ζωής της, μετά το διαζύγιο, η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρει: «Όταν έχει τελειώσει κάτι, προχωράς. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω, αφήνω πίσω μου οτιδήποτε άσχημο, δεν θέλω να με βαραίνει. Σε αυτήν τη νέα φάση που έχω διάφορους τίτλους, θεωρώ ότι ο πιο σημαντικός από αυτούς είναι ότι είμαι μαμά και αυτό είναι κάτι που τελικά με προσδιορίζει σε όλα».
Για το διαζύγιό της συμπληρώνει: «Προφανώς και με απογοήτευσε και με στεναχώρησε πάρα πολύ για τα παιδιά μου, γιατί εγώ είχα αυτό το όνειρο τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον όπως αυτό που μεγάλωσα εγώ».
«Δυστυχώς δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, γι’ αυτό τα παιδιά μου είναι προτεραιότητά μου, ό,τι και να συμβαίνει θέλω πάντα να βρίσκω τον χρόνο να είμαι μαζί τους μέσα στην ημέρα», τονίζει, αναφέροντας:
«Δεν ένιωσα απογοήτευση, ένιωσα προδοσία. Αυτό αποφάσισα να βγάλω και να αφήσω πίσω μου. Άφησα πίσω την προδοσία. Έκανα focus στο ότι έχω τα παιδιά, είναι η δύναμή μου, δεν αισθάνομαι ότι διαφέρω από την Ελληνίδα που προσπαθεί να συνδυάσει τη μητρότητα, την οικογένεια, με την καριέρα της».
«Δεν είμαστε τέλειοι. Πραγματικά δεν μπορώ να είμαι σε όλα η άψογη και είναι εντάξει», λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της
«Έχουμε μπροστά μας δικαστική διαμάχη η οποία είναι σε εξέλιξη. Σε αυτές τις περιπτώσεις να αφήνουμε τη δικαιοσύνη να κρίνει, να αποφασίσει. Σίγουρα κανείς δεν θέλει να φτάσει σημείο και μου κάνει εντύπωση γιατί χρειάστηκε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο γιατί καλό είναι τα θέματα αυτά να τα λύνει κανείς με συναινετικό τρόπο. Υπάρχει δρόμος μπροστά, δεν το επέλεξα εγώ», είπε στην κάμερα του Mega η Όλγα Κεφαλογιάννη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.