- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αλλάζει ο καιρός τη Δευτέρα – Βροχές, καταιγίδες και ισχυρό μελτέμι
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ
Αλλάζει ο καιρός τη Δευτέρα – Βροχές, καταιγίδες και ισχυρό μελτέμι
Αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο, Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2025, με τοπικές βροχές, καταιγίδες και ενίσχυση των βοριάδων κυρίως στο Αιγαίο.
Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες με βροχές και καταιγίδες έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Αναμένεται πρόσκαιρη βελτίωση, ωστόσο το μεσημέρι θα σημειωθεί νέα αύξηση της αστάθειας με τοπικούς όμβρους. Αντίθετα, στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικά φαινόμενα το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά και κυρίως στα ανατολικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Στα δυτικά θα φτάσει τους 31-32 και τοπικά τους 33-34 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά δεν θα ξεπεράσει τους 29-31 και στις Κυκλάδες τους 28-29 βαθμούς Κελσίου.
Ανά περιοχή
Στη Μακεδονία και τη Θράκη οι θερμοκρασίες θα κινηθούν από 16 έως 31 βαθμούς, χαμηλότερες κατά 2 με 3 μονάδες στη δυτική Μακεδονία.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες απογευματινές νεφώσεις και πιθανότητα όμβρων στα ορεινά, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 34 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται παροδικές νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες, ενώ οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 32 βαθμούς.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, όμως οι βοριάδες θα φτάνουν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ, με τις μέγιστες θερμοκρασίες να διαμορφώνονται στους 29 με 32 βαθμούς.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με βόρειους ανέμους 5 έως 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.
Στην Αττική αναμένονται γενικά αίθριες συνθήκες, αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και κατά τόπους θα εκδηλωθούν όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι πιο άστατος, με βροχές και καταιγίδες έως το πρωί, πρόσκαιρη βελτίωση και εκ νέου τοπικά φαινόμενα στα γύρω ορεινά το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 30 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.