- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο Δήμος Αθηναίων δίνει σχολικά είδη σε 1.500 μαθητές ευάλωτων οικογενειών
Για τη νεά σχολική χρονιά
3.500 οικογένειες υποστηρίζονται από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων
Ο Δήμος Αθηναίων ξεκίνησε από τις 10 Σεπτεμβρίου τη διανομή σχολικών ειδών σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών, που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας και υποστηρίζονται από τον Δήμο.
«3.500 οικογένειες υποστηρίζονται από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων και 1.500 παιδιά, 3-17 ετών, παίρνουν τα βασικά σχολικά είδη που χρειάζονται για να ξεκινήσουν με χαμόγελο τη νέα σχολική χρονιά, όπως δικαιούνται. Είμαστε πάντα εδώ για να στηρίξουμε τους πιο ευάλωτους. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χορηγούς, τις οργανώσεις και τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους και τη σημαντική συνεισφορά τους», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
Σχολικά είδη για τους μαθητές από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο
Σχολικές τσάντες, μολύβια, στυλό, τετράδια, μαρκαδόροι, χάρακες, παιχνίδια και βιβλία θα διανεμηθούν σε 1.500 παιδιά, όλων των σχολικών βαθμίδων, από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο. Η Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), Μίνα Φούντζουλα, τόνισε: «Ημέρες χαράς στον Κόμβο. Υποδεχόμαστε παιδιά ωφελουμένων οικογενειών. Εκτός από τα απαραίτητα σχολικά είδη, πρωτοτυπούμε προσφέροντας και ένα λογοτεχνικό βιβλίο ανάλογα με την ηλικία. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά».
O Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών, δομή στήριξης του Κ.Υ.Α.Δ.Α., υποστηρίζει 3.500 οικογένειες, προσφέροντας τρόφιμα, είδη υγιεινής και σπιτιού, ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και μικροσυσκευές. Τα είδη συγκεντρώνονται χάρη στη στήριξη πολιτών, εταιρειών και φορέων, μέσα από δωρεές και χορηγίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Μeteo
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της AKFA
Παράταση στη Γραμμή 1 του Μετρό για την εξυπηρέτηση των θεατών
Ο υπάλληλος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Είχε καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση
Χειροπέδες σε 39χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί
Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες, 8 οχήματα και 2 αεροσκάφη
Σε απόλυτους αριθμούς, τις μεγαλύτερες αυξήσεις παρουσίασαν η Πελοπόννησος, η Αν. Μακεδονία και Θράκη και η Θεσσαλία
Το νέο εγχείρημα δεν εστιάζει μόνο στις υποδομές, αλλά και στην ανθρώπινη διάσταση της κλιματικής προετοιμασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση της ομάδας «Αρχέλων»
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο επίκεντρο υπάλληλος του ιατρείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.