Λασίθι: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα - Το αυτοκίνητό του έπεσε από γέφυρα
Χρειάστηκε 1,5 ώρα για να απεγκλωβιστεί από το όχημα
Λασίθι: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα - Το αυτοκίνητό του έπεσε από γέφυρα - Χρειάστηκε 1,5 ώρα για να απεγκλωβιστεί από το όχημα
Τροχαίο δυστύχημα καταγράφηκε στο Λασίθι στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (2.4).
Σύμφωνα με το neakriti.gr, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε υπό βροχή ένας 19χρονος από τη Νέα Ανατολή Ιεράπετρας, εξετράπη της πορείας του, πέρασε τα κιγκλιδώματα και έπεσε κάτω από τη γέφυρα Φρουζή μεταξύ Παχιάς Άμμου και Καλού Χωριού στο Λασίθι.
Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΕΙΧ όχημα πλησίον της περιοχής Ίστρο του Αγίου Νικολάου Κρήτης, συνεπεία εκτροπής του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 3 #πυροσβέστες με 1 όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 2, 2025
Ο νεαρός οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο και χρειάστηκαν μεγάλες προσπάθειες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να ανασυρθεί μετά από μιάμιση ώρα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τις αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποίησαν διερχόμενοι οδηγοί που είδαν την εκτροπή του αυτοκινήτου, αλλά λόγω του μεγάλου βάθους δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά. Για την ανάσυρση του νεαρού άνδρα επιχείρησαν τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν επιτόπου με ένα όχημα της Υπηρεσίας.
Ο 19χρονος ήταν σπουδαστής σχολής μηχανικών αυτοκινήτων στο Ηράκλειο και επέστρεφε στο σπίτι του στη Νέα Ανατολή Ιεράπετρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.