- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πού έπεσε κάτω από τους -10 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα το πρωί
Σε ποιες περιοχές κατεγράφησαν οι 8 χαμηλότερες θερμοκρασίες
Πού έπεσε κάτω από τους -10 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα το πρωί - Σε ποιες περιοχές κατεγράφησαν οι 8 χαμηλότερες θερμοκρασίες
Τσουχτερό είναι το κρύο και σήμερα σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας από την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας. Είναι ενδεικτικό πως στο Σέλι, νωρίς το πρωί, ο υδράργυρος έπεσε στους -10,6 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Στο Νέο Καύκασο της Φλώρινας το θερμόμετρο έκανε «βουτιά» στους -9 βαθμούς Κελσίου, στο καταφύγιο Δραγάτη Ροδοπης στους -8,9, στη Βλάστη Κοζάνης στους -7,3, στην Κλεισούρα Καστοριάς στους -7,2 και στα Κομνηνά Εορδαίας -6,8.
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο υδράργυρος έδειξε νωρίς το πρωί 3 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στις ορεινές περιοχές της πόλης η θερμοκρασία έπεσε ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, νιφάδες χιονιού έπεσαν στον Χορτιάτη, το δάσος Κουρί, στο Λιβάδι Θέρμης, σε χωριά του Λαγκαδά, ασπρίζοντας το τοπίο και δημιουργώντας όμορφες εικόνες για τους κατοίκους, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο σχολιασμός από την ΟΕΦΕ
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αναζητούν το ζώο
Η νέα επέκταση αφορά συνολικά 476.000 εργαζόμενους
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την έντονη διαμαρτυρία της για την ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών της Αμερικής εκφράζει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
Πού θα φτάσει η θερμοκρασία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
«Ένας τόπος που συνδυάζει μοναδικά τη φυσική ομορφιά, την αυθεντική φιλοξενία, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και την ήπια τουριστική ανάπτυξη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.