- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση Aμερικανίδα που έπεσε σε χαράδρα στην Πρέβελη
Η γυναίκα ήταν έγκυος και λόγω του τραυματισμού της έχασε το παιδί που κυοφορούσε
Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση Aμερικανίδα που έπεσε σε χαράδρα στην Πρέβελη - Η γυναίκα ήταν έγκυος και λόγω του τραυματισμού της έχασε το παιδί που κυοφορούσε
Σε κρίσιμη κατάσταση για τη ζωή της και διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται η Αμερικανίδα, η οποία ευρισκόμενη σε περιπατητική διαδρομή της Πρέβελης στο Ρέθυμνο, έπεσε και τραυματίστηκε σε χαράδρα.
Με τη συνδρομή διασωστών της Π.Υ. Ρεθύμνου και της ΕΜΑΚ, μετά από επιχείρηση διάσωσης που διήρκεσε τέσσερις ώρες, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σοβαρά τραυματισμένη σε θώρακα και το κεφάλι. Λόγω της κλινικής της εικόνας αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ ΜΠΕ από το διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Μπέα: «Η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης και λόγω του τραυματισμού της έχασε το παιδί που κυοφορούσε. Έγιναν όλες οι εξετάσεις, αξονική και αυτή την ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της ευρισκόμενη σε πολύ δύσκολη κατάσταση».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η 33χρονη, βρισκόταν στο σημείο μαζί με τον σύντροφό της, για ελεύθερη αναρρίχηση, όταν γλίστρησε κι έπεσε από ύψωμα περίπου 5 μέτρων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος μεταβαίνει στη Μεγάλη Βρετανία
Πώς σημειώθηκε η τραγωδία
Ασύλληπτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας αποτυπώνει την ταχύτητα που εξαπλώνονται η πυρκαγιά
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Σε επιφυλακή παραμένει η Πυροσβεστική
Ανιχνεύτηκαν υψηλές συγκεντρώσεις THC και μη εγκεκριμένη CBD σε εισαγόμενο γλύκισμα
Στις πληγείσες περιοχές ο Ευάγγελος Τουρνάς
Δείτε το timelapse βίντεο
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.