- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τραγωδία στην Ξάνθη: Η μητέρα βρήκε λιπόθυμα τα παιδιά - Είχαν προηγηθεί εργασίες σε δεξαμενή αερίου
Αναζητούνται από τις αρχές το συνεργείο εγκατάστασης του συστήματος και ο επιβλέπων μηχανικός
Τραγωδία στην Ξάνθη: Η μητέρα βρήκε λιπόθυμα τα παιδιά - Είχαν προηγηθεί εργασίες σε δεξαμενή αερίου
Τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο Μαγικό της Ξάνθης, όπου εξαιτίας διαρροής αερίου εντός σπιτιού, ένας 16χρονος κατέληξε ενώ οι δύο αδελφές του δίνουν μάχη για τη ζωή τους.
Οι πρώτες ενδείξεις των πυροσβεστών που βρέθηκαν στο σημείο και αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας, οδηγούν στο συμπέρασμα πως υπήρξε διαρροή αερίου από μια φιάλη αρκετών τόνων που βρίσκεται εκτός της δίπατης οικίας της 6μελούς οικογένειας στο Μαγικό Ξάνθης.
Ξάνθη: Οι εργασίες για τη θέρμανση του σπιτιού - Η μητέρα βρήκε λιπόθυμα τα παιδιά
Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας από τους γονείς των τεσσάρων συνολικά παιδιών, τις τελευταίες ημέρες, πραγματοποιούνταν εργασίες για την κατασκευή των σωληνώσεων και της τοποθέτησης του συστήματος θέρμανσης του σπιτιού. Η δεξαμενή βρίσκεται εξωτερικά της οικίας σε απόσταση περίπου 10 μέτρων. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπήρξε διαρροή αερίου. Η μητέρα των παιδιών, τα ξημερώματα ξύπνησε από την άσχημη μυρωδιά και αμέσως κατέβηκε στο ισόγειο του σπιτιού, όπου κοιμόντουσαν τα παιδιά. Εκεί, τα βρήκε λιπόθυμα και κάλεσε αμέσως το «166».
Δυστυχώς, ο 16χρονος γιος της δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε, ενώ οι δύο κόρες της, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και η τελευταία ενημέρωση των γιατρών προς την ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε πως «ελπίζουν σε ένα θαύμα». Αντιθέτως, ο 20χρονος αδελφός τους, ο μεγάλος γιος της οικογένειας, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
Το συνεργείο εγκατάστασης του συστήματος και ο επιβλέπον μηχανικός αναζητούνται από τις αρχές
Το πώς σημειώθηκε η διαρροή του αερίου ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει από το κλιμάκιο των πυροσβεστών. Μάλιστα σε λίγη ώρα αναμένεται να βρεθεί στο σημείο ειδικός σε θέματα εγκατάστασης προκειμένου να κάνει ενδελεχή έλεγχο και να διαπιστώσει πώς υπήρξε αυτή η διαρροή που προκάλεσε τον θάνατο του 16χρονου. Το συνεργείο εγκατάστασης του συστήματος αλλά και ο επιβλέπων μηχανικός αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να δώσουν τις εξηγήσεις τους, με τα βλέμματα όμως όλων, να είναι στραμμένα στην πορεία της υγείας των δύο κοριτσιών της οικογένειας που δίνουν πραγματική μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.