- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τους αστυνομικούς
Ανοίγει ο δρόμος για την απόδοση ευθυνών - Θα ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις
Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τους αστυνομικούς που κατηγορούνται.
Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, καθώς ανοίγει ο δρόμος για την παραπομπή στη δικαιοσύνη τεσσάρων αστυνομικών που χειρίστηκαν το περιστατικό.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN για την υπόθεση γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα, o Εισαγγελέας φαίνεται να έχει καταλήξει σε συμπεράσματα για τους τέσσερις, ανάμεσα στους οποίους και ο αστυνομικός που όταν του ζήτησε τηλεφωνικά βοήθεια η άτυχη κοπέλα, της απάντησε ότι «τα περιπολικά δεν είναι ταξί».
Tην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις από τους τέσσερις αστυνομικούς.
Η κατηγορία μάλιστα που θα αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί θα είναι η θανατηφόρα έκθεση και αμέσως μετά η δικογραφία θα μεταβιβαστεί στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, ώστε να δουν την πόρτα εξόδου από την Αστυνομία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
Πώς γιορτάζεται από τη Σέριφο ως τα Μέγαρα
Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει
Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, Τρένα, Προαστιακός - Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.