- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι κάμερες του ΟΑΣΑ στις λεωφορειολωρίδες απαιτούν… ικανότητες αναρρίχησης
Ο αστυνομικός πρέπει να σκαρφαλώνει για να πάρει τα αρχεία - Το πρόβλημα με τη συλλογή δεδομένων
Νέες κάμερες του ΟΑΣΑ στις λεωφορειολωρίδες της Αθήνας - Δεν δίνουν ασύρματα τα δεδομένα - Ο αστυνομικός πρέπει να ανέβει για να πάρει με USB την καταγραφή.
Με προβλήματα αποκαλύπτεται πως λειτουργούν οι ψηφιακές κάμερες του ΟΑΣΑ, που καταγράφουν τις παραβάσεις των οδηγών που εισέρχονται στις λεωφορειολωρίδες.
Οι κάμερες που τοποθέτησε ο ΟΑΣΑ πρόσφατα, με σκοπό να καταγράφουν τις παραβάσεις στις λεωφορειολωρίδες και να φωτογραφίζουν τους παραβάτες, κρατώντας δεδομένα όπως η ημερομηνία, η ώρα και η ταχύτητα, δεν είναι ασύρματες.
Όπως προκύπτει, η ανάκτηση των δεδομένων καταγραφής δεν είναι ασύρματη, αλλά απαιτεί σκαρφάλωμα αστυνομικού και εισαγωγή στικ USB σε αντίστοιχη θύρα.
Ελλάδα 2.0 🤣🤣🤣 pic.twitter.com/QkAcngZL1c
— Jacob Betoras (@JBetoras) October 29, 2024
Το πρόβλημα με τις κάμερες του ΟΑΣΑ για τις παραβάσεις
Την αποκάλυψη έκανε o συγκοινωνιολόγος Κίμων Λογοθέτης, σε συζήτηση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δεκατιανοί» (το σχετικό απόσπασμα στο 3:18 του βίντεο).
Όπως ανέφερε ο κύριος Λογοθέτης, «αυτές οι 12 κάμερες του ΟΑΣΑ που τοποθετήθηκαν πριν από ένα διάστημα είναι όντως χρήσιμες και έχουν κάνει μια αρχή, έχουν όμως ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, δεν δίνουν ασύρματα τα δεδομένα.
»Πρέπει δυστυχώς ο αστυνομικός να ανέβει πάνω στην κάμερα, να βάλει ένα στικάκι και να πάρει τα δεδομένα και αυτό βέβαια δημιουργεί μια δυσκολία στη διαχείριση του υλικού».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διετέλεσε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας σε διαδοχικές περιόδους από το 1983 έως το 1989
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Κινητοποιήθηκαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.