- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελεύθεροι οι 25 ανήλικοι που είχαν δώσει «ραντεβού» για συμπλοκή στη Γλυφάδα
Δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 25 ανήλικοι που προσήχθησαν χθες από περιοχή της Γλυφάδας - Είχαν δώσει «ραντεβού» για επεισόδια - Δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Οι 25 ανήλικοι από την περιοχή της Γλυφάδας που προσήχθησαν χθες το βράδυ, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Σημειώνεται ότι η Αστυνομία, μετά από πληροφορίες που είχε για ραντεβού ανηλίκων για συμπλοκές, προχώρησε το βράδυ σε 25 προσαγωγές, στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου της Ευρυάλης.
Γλυφάδα: Είκοσι πέντε προσαγωγές ανηλίκων
Στην αποτροπή συμπλοκής που κανόνισαν με ραντεβού παρέες ανηλίκων από διαφορετικές περιοχές των Νοτίων Προαστίων για δήθεν διαφορές μεταξύ περιοχών, προχώρησε το Σάββατο η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ύστερα από πληροφορία που έλαβε.
Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, οι παρέες των νεαρών έκλεισαν το ραντεβού για τις 9 το βράδυ μέσω των social media αρχικά στο γήπεδο της Τερψιθέας και στη συνέχεια στην περιοχή της Ευρυάλης όπου πραγματοποιήθηκε η αστυνομική επιχείρηση και προσήχθησαν στην Ασφάλεια 25 ανήλικοι ηλικίας 14-17 ετών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.