- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη Ρένα Βενιέρη
Έκκληση για αίμα
Μανώλης Μαυρομμάτης - Ρένα Βενιέρη: Κρίσιμο 48ωρο για τον αθλητικογράφο και τη σύζυγό του
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η Ρένα Βενιέρη νοσηλεύονται για περισσότερες από 40 ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι. Οι επόμενες 48 ώρες θεωρούνται κρίσιμες για το ζευγάρι, ενώ ο γιος τους Μιχάλης έχει απευθύνει ήδη έκκληση για αίμα.
Σύμφωνα με το Mega, κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες τόσο για τον αθλητικογράφο, όσο και για την ηθοποιό σύζυγό του.
Μανώλης Μαυρομμάτης - Ρένα Βενιέρη: Κρίσιμο 48ωρο για το ζευγάρι - Έκκληση για αίμα
Έκκληση για αίμα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του απηύθυνε ο γιος τους μέσω διαδικτυακής του ανάρτησης στο facebook.
«Καθότι δόθηκε πολύ αίμα στους γονείς μου για τα χειρουργεία, θα σας παρακαλούσα πολύ αν έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα, να πάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο να κάνετε αιμοδοσία. Σημαντικό να πείτε πως πρόκειται για την Ειρήνη Μαυρομμάτη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο Μιχάλης Μαυρομμάτης. «Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, αναφέροντας τα επίθετα των δύο ασθενών», προσθέτει.
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρακαλώ διαβάστε το πρώτο σχόλιο
Posted by Michael Mike Mavrommatis on Saturday, March 30, 2024
O Μανώλης Μαυρομμάτης και η Ρένα Βενιέρη μεταφέρθηκαν στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς» έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου. Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά. Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ, σε λίγα μόνο λεπτά, έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.