Ελλαδα

Παραμένει διασωληνωμένος και χωρίς σημάδια βελτίωσης ο Μανώλης Μαυρομμάτης

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει και η σύζυγός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μανώλης Μαυρομμάτης
Μανώλης Μαυρομμάτης: Δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης © EUROKINISSI

Μανώλης Μαυρομμάτης: Δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης - Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει και η σύζυγός του

Δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης για την κατάσταση υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου Ρένας Βενιέρη. Το ζευγάρι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ έναν μήνα μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Μανώλης Μαυρομμάτης: Δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης

Σύμφωνα με το Mega, ο Μανώλης Μαυρομάτης και η Ρένα Βενιέρη, εξακολουθούν δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» καθώς ακόμα δεν έχουν καταφέρει να συνέλθουν. Νοσηλεύονται με βαριά αναπνευστικά προβλήματα και εκτεταμένα εγκαύματα. Ο αθλητικογράφος - παρά τις προσπάθειες των γιατρών - δεν έχει καταφέρει να βγει από τη μηχανική υποστήριξη, παρά το γεγονός ότι πριν από δύο εβδομάδες είχε φανεί να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα. Αυτή τη στιγμή παίρνει δικές του αναπνοές, αλλά όχι τόσες ώστε να αυτονομηθεί και να βγει από τη διασωλήνωση.

Μαυρομμάτης - Βενιέρη: Σε κρίσιμη κατάσταση έναν μήνα μετά τη φωτιά στο διαμέρισμά τους

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ, σε λίγα μόνο λεπτά, έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czyaq00pjzlt)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ