Ελλαδα

Μανώλης Μαυρομμάτης: Έκκληση από τον γιο του για αίμα

To ζεύγος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μανώλης Μαυρομμάτης: Έκκληση από τον γιο του για αίμα
© ΕUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Μανώλης Μαυρομμάτης: Έκκληση από τον γιο του για αίμα

Έκκληση για αίμα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του Ειρήνη απηύθυνε ο γιος τους μέσω διαδικτυακής του ανάρτησης στο facebook.

Η ανάρτηση του γιου του Μανώλη Μαυρομμάτη

«Καθότι δόθηκε πολύ αίμα στους γονείς μου για τα χειρουργεία, θα σας παρακαλούσα πολύ αν έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα, να πάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο να κάνετε αιμοδοσία. Σημαντικό να πείτε πως πρόκειται για την Ειρήνη Μαυρομμάτη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο Μιχάλης Μαυρομμάτης. «Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, αναφέροντας τα επίθετα των δύο ασθενών», προσθέτει.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Παρακαλώ διαβάστε το πρώτο σχόλιο

Posted by Michael Mike Mavrommatis on Saturday, March 30, 2024

O Μανώλης Μαυρομμάτης και η Ειρήνη Μαυρομμάτη ή αλλιώς Ρένα Βενιέρη εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς» έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου. Και οι δυο τους κοιμόντουσαν την ώρα που ξέσπασε η φωτιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ