Business Voice: Η ειδική έκδοση της Athens Voice για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
© Danist Soh / Unsplash
Ελλαδα

Business Voice: Υπεύθυνη επιχειρηματικότητα για έναν καλύτερο κόσμο

17 άρθρα για την ουσία του ESG, τη σπατάλη τροφίμων / food waste, την εταιρική ευθύνη, τις πράσινες πόλεις και την ψηφιακή τεχνολογία ως game changer του ESG

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 909
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • ΤΕΥΧΟΣ 909
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας δεν αφορά πια μόνο την επίτευξη υψηλής κερδοφορίας, αλλά έχει ως πυλώνες τη βιώσιμη ανάπτυξη και την έμπρακτη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούνται.

Το ενδιαφέρον για μια υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, όπως καταγράφεται στους δείκτες ESG (environment, society, governance) των εταιρειών, συνεχώς αυξάνεται. Πρόκειται για δείκτες που αναφέρονται στις επιδόσεις κάθε εταιρείας σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης και δείχνουν πόσο ανθεκτική και έτοιμη είναι μια εταιρεία ως προς τη διαχείριση των αλλαγών στο περιβάλλον και στην ικανότητα διαμόρφωσης αποτελεσματικών στρατηγικών με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Η Athens Voice στην ειδική έκδοση Business Voice - ESG αναλύει και φωτίζει ζητήματα όπως την ουσία του ESG, τη σπατάλη τροφίμων / food waste, την εταιρική ευθύνη, τις πράσινες πόλεις και την ψηφιακή τεχνολογία ως game changer του ESG.

Επιμέλεια: Γιώργος Μιχόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

Δειτε περισσοτερα