Τεχνολογια - Επιστημη

HELLENiQ ENERGY: 30 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό

Αρχές Απριλίου ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 909
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HELLENiQ ENERGY: 30 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό

Από το 2013 μέχρι σήμερα, η HELLENiQ ENERGY έχει χορηγήσει 292 υποτροφίες

Η HELLENiQ ENERGY υποστηρίζει για 12η συνεχή χρονιά αριστούχους τελειόφοιτους ή απόφοιτους που επιθυμούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη γνώση με μεταπτυχιακές σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επενδύοντας με συνέπεια στη Νέα Γενιά, ο Όμιλος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας Proud of Youth, προσφέρει 30 υποτροφίες –20 για αριστούχους από την Ελλάδα και 10 για αριστούχους από την Κύπρο– στους τομείς της Μηχανικής, της Ενέργειας, της Διοίκησης, της Οικονομίας, καθώς και σε κλάδους που απαιτούν τεχνολογίες αιχμής.

Φέτος, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025 και για πρώτη φορά, το Πρόγραμμα Υποτροφιών Proud of Youth επεκτείνεται και στην Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται η θυγατρική του Ομίλου EKO Cyprus.

Από το 2013 μέχρι σήμερα, ο Όμιλος έχει χορηγήσει 292 υποτροφίες σε άριστους πτυχιούχους ελληνικών ΑΕΙ ή κατόχων ισότιμων τίτλων από εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού, για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, επενδύοντας περισσότερα από €3,5 εκατ. Βασικός στόχος των υποτροφιών του Προγράμματος Proud of Youth είναι η διευκόλυνση της πρόσβασης των νέων, Ελλήνων και πλέον και Κυπρίων, με εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις σε μεταπτυχιακά προγράμματα, προκειμένου να αποκτήσουν τα εφόδια για να ανταποκριθούν στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας.

HELLENiQ ENERGY: 30 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό

Οι 292 υπότροφοι της HELLENiQ ENERGY απέκτησαν εξειδικευμένες γνώσεις σε κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα όπως το MIT, το Harvard Business School, το Imperial College London, το University of Cambridge, το University of Lausanne κ.ά.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινάει αρχές Απριλίου και γίνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας helleniqenergy.gr, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα και να επισυνάψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις αξιολογούνται και οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια καλούνται σε διαδικτυακές συνεντεύξεις για την τελική επιλογή των υποτρόφων, ενώ τα αποτελέσματα ανακοινώνονται αρχές Αυγούστου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ